![]() |
Morgaroth Harmonia (Ruthless)
Jak widać gildia Ruthless z Harmoni znów nam pokazała jak sie z tym rozprawiać ,ładne zgranie po prostu Gratz .
http://rapidshare.com/files/20759041/Morgaroth.rec.html |
Ładnie sobie z nim poradzili :]
|
Odrazu daje rehosta, przed chwilą wrzuciłem :p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20458 |
Ładnie i zgrabnie im to poszlo.
|
sux loot ale szybka akcja ;]
|
Cytuj:
co do filmiku gz :D |
ładnie, sprawnie szybko;p
|
Ahh:P
Ładna i szybka akcja :D Gratulacje dla członków.. Mam jedno pytanie... Gdzie sie podziewa Tedunio?:D
|
Cytuj:
|
GZZZ zabicia ;] co do lootu... to sami zobaczcie ;)
|
No i zaś coś Harmonia udowodniła ze jednak sa tutaj ludzie którzy umią sie zgrać i stawic czoło wszystkiemu :) Fajnie to wyszlo bez problemów az miło :P
|
Szybka akcja ;] Bardzo ladnie ;d GZ
|
Zgrabnie im to wyszło :D Szkoda tylko, że Mateusz nie strzelał :P
|
A to sd za 1300+ to czyje było? XD
|
A czyje moglo być jak nie mdw??
|
Cytuj:
Co do tedunia do zmienil nick na achon elaw (czyt. od tylu) ;] A z Orshem ktory ma ok. ~20500 hit points to wydaje mi sie ze wystarczylby mdw i kiryh do zabicia heh ;] sd po 1100+ wiec szybko by poszlo :) |
A mi sie najbardziej podobal hity jaki dostal blocker. Dokladnie za 1490 :d
|
A ja mam problem z TibiCam
Wlanczam tibie,TibiCam,uruchamiam wszystko piekne cacy.. Kiedy daje ok przy loginie zeby mi lista filmow sie wlaczyla wylacza mi sie tibia i wyskakuje Error : The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. A detailed error raport has been written to the error file which you are asked to submit at your next login. Prosze was o pomoc bo niejestem najlepszy z ang. :p |
Lol, jakie addony...
Film - akcja piękna i tyle ;] |
heh dziwie sie ze jeszcze nie ma postow w stylu "leeee na nopvp to oni sobie moga, przeciez tam sie wali z sd za wiecej etc, etc, etc" :D :D :D
no ale fakt lajtowe to bylo, moze dlatego ze CIPki to cipki i cos im sie pomieszalo.... dziwnie nam bossow zaczeli wrzucac, zaczeli od Feru~ (lol) kiedy tam juz XX 200+lvli teraz Morgo~ i na koncu co? Orsh?:baby: :baby: juz nie jest taki fun jak by nam x mscy temu orsh wrzucali na start jak na celescie czy gdzies.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |