![]() |
Mój pierwszy Demon :)
tak jak w temacie mój pierwszy demon (nie śmiać sie bo to pierwszy) wiem ze to nie żaden wyczyn ale musiałem sie pochwalić :baby:
Link: http://www.speedyshare.com/622137517.html Edit@ teraz pasi ?? :d btw komentujcie filmik a nie nazwe tematu :D Cytuj:
|
Przeczytałem nazwę tematu i spadłem z kompa ze śmiechu.
Cytuj:
|
Dziwne ze nie znasz angielskiego grajac w Tibię.
|
@autor
Jak nie znasz angielskiego to napisz nazwe tematu po polsku. |
Gz demonka... znajomości Angola też.
Ziomuś w tibii nie liczy sie interpunkcja, lecz lvl :) |
Cytuj:
http://i16.tinypic.com/2m2t75u.jpg Cytuj:
Słyszałeś kiedykolwiek o przecinkach tudzież o kropce na końcu zdania? Jeszcze jedno, Twój podpis: Cytuj:
@filmik Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Nawet mi sie nie chce komentowac (KROPKA) Cytuj:
|
@ dubble post..
|
no gz blokniecia no i full beggara ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fakt skile masz kiepsciutkie jak na ten lvl no ale nie kazdy lubi skilowac ;)
Gz blokniecia ;) I radze troche nad ortografia popracowac :PP Yours Isaldar ;) |
Cytuj:
Leprze _/ |
nic specjalnego, na 50 lvlu demon to juz nic nadzwyczajnego :p
|
Może byście już z niego zeszli co? Bo tak się składa, że tematy takie jak ten służą komentowania filmów, a nie do wyśmiewania wad autora...
Tak btw. Bibila sie kłania. "Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień..." Kumaci będą wiedzieli o co chodzi. |
Bibila hrhr
@up: istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny (a w wypadku nazwy tematu - słownik języka angielskiego). Poza tym, autor z pewnością ma za sobą 'first englisch leson in he's live xD', więc powinien podstawy znać. Jak nie zna, niech nie używa, a przynajmniej nie przy ludziach, proste. Wypowiedź po angielsku była ironiczna. Świadczy o tym brak edycji tego posta, więc jeśli myślisz, że źle napisałem, a dopisałem to - tzn. 'to na biało' - w odpowiedzi na Twą z pewnością niezwykle ciętą ripostę, użytkowniku, mylisz się, bo to było tu od początku. |
Ja bym sie tu nie czepial ortografii angielskiej ale tego ze JEST POLAKIEM I DLACZEGO NA POLSKIM FORUM PISZE PO ANGIELSKU ?
Filmik zaraz sciagne ;) |
a tam sie czepiacie jego ortografii, zamiast tego to popracujcie nad swoja :P
filmik zaraz sciagne :D chcialem sobie zarezerwowac miejsce na drugiej stronie ;) @edit no demonki elegancko poszly, sam nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz pojde :D:P a skille moga byc, jezeli chcesz tracic duzo kasy na uhy ;) |
Cytuj:
|
Literówka/drobny błąd (czasem) są w porządku. Nadmiar błędów i używanie angielskiego (gdy się go nie zna) tam gdzie nie trzeba, to już debilizm, i naprawdę powinno się wtedy zajrzeć do słownika.
Ale koniec, bo offtop robimy : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |