![]() |
Expienie Drutem
Witam, mam pytanie otóż mam 24lvl ED mlvl 26 i nie wiem gdzie expic ;/ mam pacca myśle narazie o zółwiach i o tombach ale niewiem czy tam sobie poradze i w jakim tombie. Czy ktoś mógłby mi polecić gdzie expic ?
P.S Prosze nie pisać np : "Tomby" bo nic sie nie dowiem moglibyście np napisac dlaczego tam,jak leci szybko kasa itp Z góry ThX |
bierzesz volcano roda + duzo mana fluidow i idziesz na scaraby do czasu az bedzies zmogl robic monka/dsa (26/27 lvl)
na scarabach wiele nie zarobisz ale za to exp niezly,piszac duzo mfow mam na mysli kolo 5-6 bp i tak exp do tego momentu potem jak juz bedziesz mogl robic dsy to dragi i tomby :) |
Ja moim druidem siedzialem chyba na tombach i potem z monkiem na scarabach w okolicach twojego lvlu ;]
|
Ja do 25lvlu expiłem na rotach na LB i na tombach, od 27 tylko piraty z monkiem, i powiem ze na nich do 40 mozna spokojnie leciec. Robi się ok 25k exp/h a w kasie jaies 1,5k do tego itemy warte drugie tyle. Niestety mozna nieprzerwanie expic tylko jakies 1,5h bo sie konczy cap, chyba ze nikt nie zbiera itemow pirackich. Expiąc z quagmire rod i 2 monkami na poziomie pierwszym zuzywalem ok 4mf na godzine, lepiej się expiło niż na guardach, a do tego mało ludi tam jest.
|
Dzięki za porady!! Chyba doexpie 27lvl na scarabach a później z tym monkiem na piraty. Ale właśnie jakie te piraty? wszystkie rodzaje?
|
Ja też mam druida i expie nim na tombach.
Najlepiej wybierz tą po prawej stronie murów ankrahmun. Jeśli nie wiesz gdzie to , to napisz do mnie to screena ci zrobie. P.S ok. 20k expa na godzinke ;] |
Cytuj:
|
Moze z jakims shoterem i blokerem isc na dragi a nawet dl (z hmm ):P:]
|
Cytuj:
Waste UHów blokera.... Tak jak mówili przedmówcy idź na scaraby, albo na tomby (w niektórych nawet na -2) niestety dokładnej mapy ci nie podam bo taką sam możesz znaleźć :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |