![]() |
Druid na non-pvp
Witam, szukałem informacji ale nic nie znalazłem co by mnie zainteresowało. ^^
Druid z PACC'iem, na serwerze non-pvp(aktualnie 9lvl)^^. Poprosze o porady m.in. gdzie szybko expić(na terenach dla pacc), na poszczególnych lvlach. Gdzie się opłaca... itp. ^^ |
Cytuj:
1) idz na roty na darashi wbij tam jak najwiekszy lvl polecam 19Albo36 2) Jak bedziesz miec t rod robisz runy sprzedajesz kupujesz za to manasy idzesz expic e vis + t rod + 2 dsy na Edron albo D lair ... 3)wbijesz 100 lvl idz e visowac hydry uzywajac exura sio 4) ciesz sie gra tak ja robilem i skonczylem na hydrach P.s wbijesz 50 lvl to juz run nie bedziesz musiec robic bedzie sie cofac |
Cytuj:
|
Trolle Edron, Rotwormy Darashia/Bay, Larvy, Tomby Ankh, Drefia. Co do wysp się nie wypowiadam gdyż tam nie byłem.
|
thx^^ jeszcze jakies propozycje gdzie sie wybrać? ^^
|
trole/gobliny na edron?
|
dobra mam 15lvl... i nie wiem po co na trolach miałbym expic, skoro wokół jest pełno rotów na których cały czas expie. ^^ Teraz na ghoule bym poszedł..^^
|
Robiłem sobie mały dziennik z gry i tak wyglądała moja gra.. może komuś się przyda. Co o tym sądzicie? :baby:
1. dzień gry (Rookgaard) Standardowo, na początku idziemy na raty, załatwiamy sobie lepszą broń, i tarcze. Gdy będziemy mogli wyjść za miasto, obchodzimy najlepsze questy razem z silniejszymi kolegami. Do 8 lvl'a najlepiej expić, na bug'ach na terenach dla pacc. Przed opuszczeniem wyspy sprzedajemy eQ (na mainie nie trudno o takie rzeczy, a na rooku można na nich zarobić). W moim przypadku wybrałem teleportacje do Edron. 2. dzień gry (8 - 15lvl) Po wyjściu załatwiamy sobie snakebite rod. Jest to poison rod, a więc bardzo ogranicza wybór expowisk. Po dostaniu (darmowej) snakebite w Magic Shop, można rozpocząć nabijanie lvl'a. Idziemy na roty (83c,83b,83a) i praktycznie na nich sie skupiamy ponieważ dają dużo złota. Dodatkowo polecam zbieranie lootbaga z mace. Po każdym powrocie do dp, przynosiłem około 1,4k(1400gp). Cały czas trenujemy mlvl po uprzednio kupionym 'find person' lub 'light'. 3. dzień gry (15-20lvl) Można kupić moonlight rod, aby szybciej zabijać roty, lub aby można było iść na ghoule (87) lub inne stworki. Ja do 20lvl'a nabijałem lvle na rotach(Hourly Average - około 6-7k). 4. dzień - 20lvl Tym sposobem uzyskałem 20 lvl, i uzbierałem powyżej 10k złota + desert quest = 20k na dalszą gre. Za to kupie promocje. ;s Do 20lvl'a nie musiałem dużo kupować(find person, intense healing, moonlight rod). |
kiedys jak sie robilo uhmakera czy sdmakera, to sie zaczynalo grac w sobote o godzinie 8 rano i sie konczylo grac tez w sobote ( ta sama nawet ) z 20 lvl i promocja. warunkiem bylo posiadanie pacca i eq :)
|
Do 10 na roty choć a na 10 na dwarfy
A do cholery ty nie znasz nikogo osobiście co gra w tibie X( . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
refugia
ja mam druida na refugi na non pvp ktory ma 17 lvl ale nie mam pacca i nabilem z 8 na 17 lvl w dzien nie caly radze isc na folde za 20 gp popytaj ludzi o droge
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |