![]() |
Pojedynek - 201ms vs. 200ek
Skrzyżowanie mieczy przez dwie postacie na wysokich poziomach:
http://www.rogepost.com/n/0491450944 Zgadnijcie, kto wygrał. |
Keyloger? :D :D :D :D :D
Nie sprawdzam filmu. Sorki jeżeli jest on czysty. poprostu nie otwieram filmów jeżeli ktoś jest nowy na forum. Poprostu moje doświadczenie. ktoś sprawdzi plik i doda skana z plika plx ;] |
Anyway, jak nie masz nic do napisania to nie pisz
Mało filmików z lunary na tym forum...... |
AntiVir
Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Macie :D A film zabawny :d szkoda ze sie na serio nie tlukli xD |
no smieszny filmik;p
|
07:32 Slepy (kina) [200]: too high lvl :(
To już wszystko tłumaczy. |
Cytuj:
@ Film nawet ale szkoda ze nie tłukli sie na serio |
@libner&Rodi
i na huj piszecie jak sie tlukli etc? nie obejrze, bo juz podejrzewam co w nim bedzie >_> |
Ten Sorc biegał jak szalony xD
Raz w jedną stronę później w drugą i na ukos xDDDDDDDD |
Widać że to kumple ;P Nie wygląda to na duel tylko to zabawa.
|
Bo to była zabawa a nie duel.
|
Cytuj:
Bez battle listy to nikt by go w biegu nie trafił. |
16:14 Peady [51]: 16:07 You lose 64 mana blocking an attack by Slepy.
tak wlasnie bije 200 knight xDD zreszta na filmie ciagle widac "smieszne" hity z explo typu 20 40 60 ... |
@up
Bo runka Explosion, z tego co wiem, dziala na takiej zasadzie, że można uderzyć w człowieczka nawet za 1, a niekiedy za 200. Trzeba po prostu mieć farta. Widziałeś może filmik najlepszego rycerzyka w Tibii? Obrażenia z Explosion w człowieka: 250. Rycerz nie jest wcale taki najgorszy. |
Cytuj:
Sry ze sie czepiam ale denerwuja mnie ludziie ktorzy krytykuja ek a sami nigdy nim nie grali.. Knight to fajna profesja i mozna naprawde przyjemnie pograc sobie takim 100+ek... |
Cytuj:
|
Co do explo... w 17 druida walnąłem za 12, w 76 ek walnąłem za 107, a jestem 43 druidem.
Co do filmu - to była zabawa, gdyby to był prawdziwy duel to wyglądałby inaczej. Patrząc jednak z punktu widzenia duela, to knight popełnił duży błąd taktyczny - latał za sorcem... a tak to mógłby się ulokować z 1sqm spocie, i siekać sorca :) który nie może uciec. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
no ciekawe kto by wygral na duelu xD |
Explo to najwiekszy waste kasy.
200 ms nie ma szans solnac 200 ek i odwrotnie. Sam ek raczej nie trapnie takiego msa , a msowi skoncza sie runy, manasy; ) Chociaz qmpel wyliczal ze 100 drut z ilomas tam rohami i soft bootsami moze zabic w trapie 100~ ek tylko z visow i uzywajac sio xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |