![]() |
Wzór na koszulkę.
Wyprodukowanie i sprzedaż koszulek z wieloma motywami zupełnie się nie opłaca, dlatego postanowiliśmy udostępnić szablony. Koszulki Tibia.pl oraz kubek dalej można kupić tutaj. Zrzekliśmy się nawet naszej prowizji abyście mogli kupować najtaniej.
Obrazki na koszulki: "Będę bronił Tibii krzesłem" (podgląd | mirror ) oraz "Mag" (podgląd |mirror ) Kubki można również wygrać w konkursie sms. Podajemy jego harmonogram: Oto rozkład 2 kolejnych edycji konkursu sms: - 2 kwietnia - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 18,21,24,27,30 marca - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMS - 15 kwietnia - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 5,8,11,14 kwietnia - "PACC co 3 dni" Wyniki: tutaj. Update Tibia.pl musi poczekać jeszcze parę dni, ale już dzisiaj dostępna jest aktualna mapa respawnu. O tej mapie możesz wyrazić swoją opinię w specjalnej sondzie. |
jak dla mnie-spoko:)
|
hehe wstydzilbym sie w takiej koszulce chodzic ;d
|
Cytuj:
|
Wedłóg mnie "Będę bronił tibii krzesłem" to mało trafione motto na koszulke...
sam taką przypadkiem mam ...to, że ktoś komuś przy... nie jest żadnym szczególnym wydarzeniem kulturowym i nie ma sensu się z nim identyfikować, a wręcz - jest to nie wskazane :> Ale inne koszulki są fajne! :P A co do mapy Respa... ech ;) dużej ilości rzeczy na niej nie ma! DUŻEJ!!!! (gdzie umieścić liste błędów? :P ) |
po co zrobiliscie wzor " bede bronil tibi krzeslem " to że jakiś typ przypieprzył mamie stołkiem czy krzesłem wcale mnie niebawi a wy to dajecie na koszulki :D
|
No własnie
A później sie dziwicie że o tibii gadaja same głupoty ze graja w nią debile itp...Własnie takie dzieciaki neostrady zrobiły to co jest Mnie np. wkurza jak jakis kujon cos mowi na tibie typu ze lineage jest lepsze albo MU :/ Ale ja mu wtedy albo przy Yebie albo mu mowie ze kazdy gra w co lubi A wy tu z takimi badziewnymi koszulkami wyskakujecie ;/
|
Cytuj:
|
Koszulka całkiem w pytke.
Bardziej bym się wstydził nosić koszulkę "Iron Majdan" :P |
Ta koszulka z magiem spox ale z krzeslem to juz gorsza xD.
A co do mapki to jest tam wiele bledow widze 2 dotyczace laguny islands(jak to sie odmienia?):na mapie pisze 102 a nie 104 oraz pod ziemia wystepuja przeciez Thornback Tortoise.Nie ma opisanej meriany i calassa ma nr 113 nie 112.Takie narazie zauwazylem. |
Cytuj:
na plecach Będę bronił Tibii krzesłem a z przodu Tibijski outfit z moim nickiem :p |
ja to sie nie umie doczekac tego update tibia.pl :P8o
|
Bede bronił tibi krzesłem xD mój kolega se chce to kupić 8o ...
Spoko :) |
Koszulki z adresem internetowym to co najwyżej możecie rozdawać na ulicy, a nie wciskać badziew ludziom za ciężkie pieniądze. Nie dość że sie reklamujecie to jeszcze bierzecie za to duże pieniądze. Osobiście nie dałbym 25 zł za koszulkę wartą, no nie wiem, 5 zł + nadruk? na której jest adres internetowy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A kto ci to karze kupic? 2'nd of all napisane jest że tibia.pl zrezygnowała z prowizji, wiec od tej pory nie maja nic z tego interesu 3'rd of all wiec nie powinni sprzedawać koszulek (bo sa tandetnej jakości) ? pewnie pacc kupiony na tibia.pl tez jest za drogi? to skad wziasc fundusze na utrzymanie serwisu? moze sam zasponsorujesz? @up jeszcze zbyt wolny jestem w pisaniu postów, you first :/ |
Taa... ja też nie mogę się doczekać update tibia.pl:] , a 10 dni już chyba minęło:)
|
no takie noobki 10-20 levele kupuja sobie koszulke i cyna wszyscy sie z nich smieją... :)
|
Co do mapy respawnu, zauważyłem par błędów takich jak: nie ma opisanego punktu 113 oraz punktu 100c jak dobrze pamiętam. Chodzi mi o wierze na północno-wschodniej części Darashi.
|
Wole maga. Pochodziłbym se w takiej koszulce ale nie u nas w mieście, (Giżycko) gdyż tu Tibia uważana jest za wielkie zło, które wyrządza krzywdę niepełnosprawnym dzieciom.;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |