![]() |
Pandoria 88 Ed Died by noob's
|
Jakby jego ziomy nie przyszły po chwili, to tego rycerzyka, co z nim był, też by ubili bez większych problemów.
|
@up
raczej nie dali by rade.. knight napoczątku za bardzo chciał ich ubić i miał exhausted później już na luzie a wątpie czy mieli tyle amunicji i mfy żeby tyle bic takkiego Knight który pewnie troche uhów miał |
Przyzwaliby Demon Szkielety, jakieś Mino Archery, do tego różdzki, na koniec każdy dołoży SD.
Przy okazji, jakby wszyscy naraz uderzyli właśnie runą nagłej śmierci w [CHAR]Nilostan[/CHAR], to ta postać na pewno by zginęła. A kto wie, ile rycerzykowi jeszcze UH zostało w plecaku. Mogło im sie udać. Jeszcze jedno - jeden z moich mentorów tibijskich grał kiedyś właśnie na tym świecie, ale oświadczył, że wysokie lvle bardzo nie lubia nowych graczy, którzy robią, dajmy na to 60lvl. Zaczynają na nich polowac bez przyczyny i żądają pieniędzy, zazwyczaj jest to spora gotówka. Ale to było dawno, konkretnie sytuacja miała miec miejsce jakieś cztery albo pięć miesięcy temu. Możecie mi nieco przybliżyć obecną sytuację na tym świecie? Przejrzałem przy okazji kilka Waszych postów, które były napisane w jakimś temacie o Pandorii. Chciałbym zacząć grę na tym serwerze. Byłbym wdzięczny za każde informacje. Z góry dzięki i pozdrawiam. |
Byli blisko zabicia tego knighta, szkoda że przyszli jego kumple i tak się skończyła zabawa :P.
|
Dobra robota
Nic tylko pogratulować akcji. Swoją drogą ja również uważam że tego knighta by uklepali :D
|
Ładna akcja ;] nubczars powah. A w moim odczuciu ten knight raczej by nie padł.
|
Druid był na afku.. więc nie widzę żadnego problemu by go ubić w tak licznej grupie... W sumie nic do biznesmena nie mam, pamiętam jak latał na 48 lvl'u : p po depo w thais./ Gdyby Erwin zdążył, to go uhną.. ale chyba nawet na to nie wpadł.
|
Gz ubicia tego 88 ed ale on chyba afk byl...
|
Tak, zbigniew był na afku, jednak Erwin mógł go uhnąć. Tak swoją drogą, biznesmena ulałem, gdy miał 20 lvl.
|
Cytuj:
no i co by tu dało?? jak był na afku?? że 2 sekundy by dłużej po żył?? przeciez szlo w niego takiego combo że Erwin nie dał by rade uhać go.. na dodatek sam był w tarapatach -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |