Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Windows Movie Maker + Problem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121180)

General_Caster 16-03-2007 21:09

Windows Movie Maker + Problem

Witam mam taki jeden problem związany z programem Windows Movie Maker.
Wszystko jest super hiper do czasu gdy nie dojde do momentu gdy daje slajd na pasku minut : 1 min 20 sek. Wtedy program mi sie automatycznie wylancza nie wiem dlaczego. Nie pojawia sie zaden komunikat ze cos zle zrobilem ani nic.Jest jakis sposob i rada na to ? Prosze o konkretne odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam.

Shokei 16-03-2007 21:17

Windows to shit, może temu?: P

Nie znam rozwiązania. Poszukaj na google. Albo użyj SonyVegas.

General_Caster 16-03-2007 21:20

Ale Sony Vegas ponoc bardzo skomplikowany ;/ a WMM prosty w obsludze ;(

Etoric 16-03-2007 21:38

po 1. to jest już twoj chyba 10 topic 1. byl"jak zrobic wmv" 2. jakim programem pozniej jak zaczac teraz znowu jakies problemy
po 2. użyj snagita bo w snagicie to ja nawet potrafie film zrobic.

General_Caster 16-03-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1319250)
po 1. to jest już twoj chyba 10 topic 1. byl"jak zrobic wmv" 2. jakim programem pozniej jak zaczac teraz znowu jakies problemy
po 2. użyj snagita bo w snagicie to ja nawet potrafie film zrobic.

Film to kazdy ciul umie zrobic, radze przeczytac jeszcze raz tresc mojego pytania.

Foto_scr 16-03-2007 22:07

Podobno Google wie, spytaj się go.

Gesior 17-03-2007 02:06

1. Mozesz miec problem z iloscia RAM :>
Moj kolega mial tylko 384 MB i jak wrzucal powyzej pewnej ilosci sekund to mu sie zwieszal. Badziewie.. (wtedy ~10 min montowal, wiec nie wiem ile masz ram, ze błąd po 1:20 min :P )
2. WMM ma tyylle bledow. Jesli wrzucisz mu jakis plik ktory on sprobuje otworzyc(moze odrazu wywalic error, ze nieznany format), a nie bedzie potrafil (nie obsluguje kodeka) to moze ci sie zwiesic, a error sie nie pokaze. W WMM montuje w ostatecznosci kiedy nie mam czasu danego materialu dopracowac w Sony Vegas. Jesli 'nie chce ci sie uczyc obslugi sony vegas' to po co wogole robisz film? Efekty i jakosc z WMM sa poootffforne. Nie warto robic, bo zbyt wielu pozytywnych komentarzy za film nie dostaniesz..

General_Caster 17-03-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesior (Post 1319595)
1. Mozesz miec problem z iloscia RAM :>
Moj kolega mial tylko 384 MB i jak wrzucal powyzej pewnej ilosci sekund to mu sie zwieszal. Badziewie.. (wtedy ~10 min montowal, wiec nie wiem ile masz ram, ze błąd po 1:20 min :P )
2. WMM ma tyylle bledow. Jesli wrzucisz mu jakis plik ktory on sprobuje otworzyc(moze odrazu wywalic error, ze nieznany format), a nie bedzie potrafil (nie obsluguje kodeka) to moze ci sie zwiesic, a error sie nie pokaze. W WMM montuje w ostatecznosci kiedy nie mam czasu danego materialu dopracowac w Sony Vegas. Jesli 'nie chce ci sie uczyc obslugi sony vegas' to po co wogole robisz film? Efekty i jakosc z WMM sa poootffforne. Nie warto robic, bo zbyt wielu pozytywnych komentarzy za film nie dostaniesz..

juz naprawilem :P dziala all trzeba bylo tylko aktualizacje zrobic

Gesior 17-03-2007 12:36

A mowilem, ze ma tone bledow :)
Najlepiej jakbys sobie Sony Vegas sciagnel i sie nauczyl obslugiwac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14.