Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   PvP ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1212)

nawigator 25-10-2003 05:11

PvP ???

ej o co chodzi z tym PvP i non Pvp domyslam sie ze cos Player versus Player ale nie wiem o co biege
wytłumaczcie mi

Gremlin 25-10-2003 05:45

Non PvP to servery na ktorych gracze nie moga sie zabijac bezposrednio (tzn mozna zlurowac potwora, albo kogos przyblokowac zeby zginal- nielegalne, ale mozna :) )

+ nawet jak sie komus narazisz to niewiele moze ci zrobic
+ niema jako takiego PK
+ mozna troche bezpieczniej zostawic postac afk
+ mozesz zwymyslac gosciowi na 100lvl a on nie moze cie zabic

- mnustwo noobow
- PK wymieniasz na zlodzieji
- runy typu field, bomb, wall dzialaja 5-10 sekund
- nie mozesz z innym graczem trenowac
- jesli juz masz wyzszy troche lvl to nadal koles na 8 moze ci nabluzgac, a ty nic nie mozesz mu zrobic.

Swiaty Non PvP to Secura i Calmera

Magus 25-10-2003 07:06

@Gremlin - warto wiec dodac ze PvP to wszystkie inne serwery gdzie mozna sie bic do woli z innymi graczami itd.
Cytuj:

HUKERAM czy jak ci tam. Tak srałeś że komuś gifa podjebałem.
To ja sie 'czepiałem' o tego gifa a nie Hukeram.
Cytuj:

Mówiłeś że mam 12 lat wątpie żeby 12 latek chodził do WSM-ki (jestes tak głópi to ci napisze WYŻSZA SZKOŁA MORSKA)
Ciekawe jak sie tam dostałes z taka ortografia....?(pytanie retoryczne)

Hukeram 25-10-2003 08:14

Cytuj:

HUKERAM czy jak ci tam. Tak srałeś że komuś gifa podjebałem. Mówiłeś że mam 12 lat wątpie żeby 12 latek chodził do WSM-ki (jestes tak głópi to ci napisze WYŻSZA SZKOŁA MORSKA)
...tutaj mam pytanie...to WSM widzisz po drodze do szkoly czy masz taki widok z okna ??...naprawde szkoda mi cie chlopcze...nie bede cie bluzgac bo to sie mija z celem...a co do tego avatara to ja mu tez troche nagadalem (<== re up)...na szczescie zmienil...
PS.Usun sobie blad...
EDIT:
Cytuj:

Ciekawe jak sie tam dostałes z taka ortografia....pytanie retoryczne)
Nie uzywaj przy nim takich trudnych slow ;)...kto mu przetlumaczy z polskiego na polskawy ?? ;)
PS2.Ok...zgodze sie masz 14 lat (?)...

nawigator 25-10-2003 08:38

OK ZGODZE SIE (cenzura)

A TE BLEDY TO WYNIK TEGO ZE NISPALEM (caly czas trenuje i mi sie nudzilo to se na forum popisalem)

A TY HUKERAM TO SIE MUSISZ NA KAZDY MÓJ TEMAT (cenzura) TO JUŻ TRADYCJA OPRAWIE TWÓJ OBRAZEK W RAMKE !!!

teraz powiem grzecznie daj mi wreszcie spokój bo ja naprawde sie nie chce kłucić ale ty do tego dążysz
ciekawy jestem ile ty masz lat taki mondry jestes
i popatrz jeszcze raz mam na sobie mundur wiec chodze do WSM

Panuj nad slowami - Dobo

Noon-Chacko 25-10-2003 23:27

HUKERAM nie rzucaj się :rolleyes: .

Wszyscy tutaj jesteśmy pokojowo do siebie nastawieni, a ty szukasz problemów :rolleyes: .

n3m3s!s 26-10-2003 10:26

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez nawigator
OK ZGODZE SIE JESTES SZMATĄ CO ROBI LODY

A TE BLEDY TO WYNIK TEGO ZE NISPALEM (caly czas trenuje i mi sie nudzilo to se na forum popisalem)

A TY HUKERAM TO SIE MUSISZ NA KAZDY MÓJ TEMAT WJEBAĆ TO JUŻ TRADYCJA OPRAWIE TWÓJ OBRAZEK W RAMKE !!!

teraz powiem grzecznie daj mi wreszcie spokój bo ja naprawde sie nie chce kłucić ale ty do tego dążysz
ciekawy jestem ile ty masz lat taki mondry jestes
i popatrz jeszcze raz mam na sobie mundur wiec chodze do WSM
Noon nie wiem kto tu szuka problemow. Np przeczytaj pierwsze zdanie nawigatora.

ps: mondry to raczej nie. Ewentualnie mądry

Hukeram 26-10-2003 11:00

Noon...ja tam nie wiem kto zaczal...ten gostek mnie z tibia.gery przesladuje...
PS.Nawigator-ja mam 31 lat...
EDIT:I na przykladzie nawigatora mozemy stwierdzic ze ilosc postow wcale nie swiadczy o ich poziomie

Magus 26-10-2003 14:51

@Nawigator - nie chce sie z Toba sprzeczac bo to nie ma sensu, przynajmniej na tym forum, ale jezeli tak Ci na tym zalezy to zapraszam na gadu gadu lub czata.

BTW - jak juz piszesz posty do nie pisz ich po wpływem emocji, wyluzuj sie człowieku i jezeli mozesz to nie bluzgaj tak na forum, mozemy przeciez poprowadzic dyskusje na poziomie, chyba ze nie potrafisz nad soba panowac

MAgiC^ 26-10-2003 20:40

Bekowate są te Non PVP..

Secura i Calmera to najgorsze serwy...

Dan the Automator 26-10-2003 20:49

BTW PvP używa się też przy określaniu czyjejś umiejętności w player vs player, np. na wojnie na Isara można było pwoiedzieć że Del'Toro miało świetne PvP.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06.