![]() |
PvP ???
ej o co chodzi z tym PvP i non Pvp domyslam sie ze cos Player versus Player ale nie wiem o co biege
wytłumaczcie mi |
Non PvP to servery na ktorych gracze nie moga sie zabijac bezposrednio (tzn mozna zlurowac potwora, albo kogos przyblokowac zeby zginal- nielegalne, ale mozna :) )
+ nawet jak sie komus narazisz to niewiele moze ci zrobic + niema jako takiego PK + mozna troche bezpieczniej zostawic postac afk + mozesz zwymyslac gosciowi na 100lvl a on nie moze cie zabic - mnustwo noobow - PK wymieniasz na zlodzieji - runy typu field, bomb, wall dzialaja 5-10 sekund - nie mozesz z innym graczem trenowac - jesli juz masz wyzszy troche lvl to nadal koles na 8 moze ci nabluzgac, a ty nic nie mozesz mu zrobic. Swiaty Non PvP to Secura i Calmera |
@Gremlin - warto wiec dodac ze PvP to wszystkie inne serwery gdzie mozna sie bic do woli z innymi graczami itd.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS.Usun sobie blad... EDIT: Cytuj:
PS2.Ok...zgodze sie masz 14 lat (?)... |
OK ZGODZE SIE (cenzura)
A TE BLEDY TO WYNIK TEGO ZE NISPALEM (caly czas trenuje i mi sie nudzilo to se na forum popisalem) A TY HUKERAM TO SIE MUSISZ NA KAZDY MÓJ TEMAT (cenzura) TO JUŻ TRADYCJA OPRAWIE TWÓJ OBRAZEK W RAMKE !!! teraz powiem grzecznie daj mi wreszcie spokój bo ja naprawde sie nie chce kłucić ale ty do tego dążysz ciekawy jestem ile ty masz lat taki mondry jestes i popatrz jeszcze raz mam na sobie mundur wiec chodze do WSM Panuj nad slowami - Dobo |
HUKERAM nie rzucaj się :rolleyes: .
Wszyscy tutaj jesteśmy pokojowo do siebie nastawieni, a ty szukasz problemów :rolleyes: . |
Cytuj:
ps: mondry to raczej nie. Ewentualnie mądry |
Noon...ja tam nie wiem kto zaczal...ten gostek mnie z tibia.gery przesladuje...
PS.Nawigator-ja mam 31 lat... EDIT:I na przykladzie nawigatora mozemy stwierdzic ze ilosc postow wcale nie swiadczy o ich poziomie |
@Nawigator - nie chce sie z Toba sprzeczac bo to nie ma sensu, przynajmniej na tym forum, ale jezeli tak Ci na tym zalezy to zapraszam na gadu gadu lub czata.
BTW - jak juz piszesz posty do nie pisz ich po wpływem emocji, wyluzuj sie człowieku i jezeli mozesz to nie bluzgaj tak na forum, mozemy przeciez poprowadzic dyskusje na poziomie, chyba ze nie potrafisz nad soba panowac |
Bekowate są te Non PVP..
Secura i Calmera to najgorsze serwy... |
BTW PvP używa się też przy określaniu czyjejś umiejętności w player vs player, np. na wojnie na Isara można było pwoiedzieć że Del'Toro miało świetne PvP.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |