![]() |
90 ed dead by noob team.
Nocne zabawy na furorze :). Pierwszy frag ~18 minuty, akcja z 90 ed rozpoczyna się w 29 minucie. Po zabiciu można wyłączyć film, nic się już nie działo.
Link: www.megashare.pl/dajmiswojepasy***** |
Tak wygladaja nudne noce na Furorze :)8o
Wcale nie taki noob team:P Moja perspektywa http://rapidshare.com/files/21406608/pk.rec.html 8o Btw. Nice Job Guys!8o //Mlody |
Nooom, znow pokazalismy klase ;D jak co weekend nudna piatkowa noc skonczyla sie zabawa na Furorze ;]Moral Historii jest prosty; nie pomagajcie noob kumpla ktorzy pisza ze bilo ich 2 pk na ~30 lvl ; bo to mozemy byc my xD
Pzdr for Rybster ! Diabel\ |
ładnie :D hrhr :P
ten Meteon troche noob :o ale warto obejzec :> |
Cytuj:
Tak, tak Karolciu :D Od kogo sie uczylas grac ?:D hrhr Szkoda, ze nie ma nagrania z Venta, bysmy sie posmiali troche :P Dozobaczenia za tydzien :D |
Taa, ludzie lepiej nie expic w piatkowe wiczory ;p brak imprez=nuda ;(
Nagranie z Vent'a by pobili popularnosc filmu wsczegol komentarze Meteona ;p Cytuje:"Lisu kurwa odrazu trzeba bylo schodkowac up-down a nie jak tarzan za*******ac po drzewach" -itd ; Diabel\ |
Nie ma to jak miły piątkowy wieczór przy Tibii 8o 8o
//Mlody |
Cytuj:
|
Jak zapraszasz Karolino to wpadne oblac ;
Pzdr Diabel\ |
@up.
Po piatkowym wieczorze przy tibi i udanym peka, mozna sobie pozwolic na jakies super danie, np. nalesniki, my tak swietujemy wygrana ;] |
Cytuj:
Jak cos to wiesz gdzie mnie szukac 8o Down. Taaaaaa 8o //Mlody |
@up
na nalesnikach u metka?! Pzdr Diabel\ |
Cytuj:
|
omygy, za tydzien bede poznan ; moze jakis miiting?
btw, to wymysl inna okazje ; pzdr Diabel\ |
Diabel wsiadaj w pociag i jestes w Lodzi :)
8o 8o //Mlody |
Cytuj:
|
@Lisu
A bedzie czerwony dywan? @Karolkaa A RL tam uwas nie macie zeby cos opijac?;/ Pzdr Diabel\ |
Cytuj:
|
Hyh,jak widac po obecnej sytuacji ty nie lepsza ;/?
Pzdr Diabel\ |
Jakto nie ma?
A ja? 8o //Mlody |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |