![]() |
139 MS pada od 34 i 43 lvla...
przeglądam sobie dzisiaj filmiki, a tu film, że 139MS owned.
Myśle sobie wał i ze kolejny film ktory wazy 5kb No coz sciągnąłem, film dobry ten 139MS noobek troche, ale ocene pozostawaim wam. http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/20719 |
139 ms - znoobił , nie wiem po co bił fe , w pewnym momencie ten 34 lvl został na 190 hp i mogł to wykorzystać hmm może stres,panika i to wystarczyło lub poprostu noob pvp
|
HAIL ACC BUYERS !
Poprostu brak słów -.- |
Ten ms zjebał ale ten co kręcił także mogł przeżyć gdyby się uhnoł zamiast łykać manasy
|
no no ladna akcja ale zaskoczyl mnie loot ze 144 lvla zeby spadło takie cos ?... rozumiem że miał rsa ale myśle że niezakładał deda -.- :D
|
Wpadł, jeb jeb ue i koniec pomysłu co dalej.
|
Może myślał, że zdejmie ich na Ue i z bani. Ale wydawało się jakby miał straszne lagi, albo tą postać grał jakis dzieciak, który nie dosięga do monitora.
|
eheehhe Own3d
|
To już nie pierwsza taka akcja z udziałem Clawenfalla, jakiś czas temu był na forum filmik, jak niszczą obok statku 109 sorca, który kilka minut później znowu padł na glebę.
@down Obecnie na studiach w Gdańsku. |
Mam jego filmik jak bodajże zabije jakiegoś 100+ ek.
@Foto scr A ty z Płocka B) ? No to Witam... ;) |
Ci pk są chyba najbardziej znanymi na novie.
Nie tak dawno zabili Timbo 141 ms dwa razy jednego dnia, drugi raz bez blessów, pare dni temu padł Najato 118 ms oraz Cactusek 101 ms a teraz widze Mith stregax 139 ms. Hehe ciekawe kto next :D |
to widac ze na nowie high lvle to nooby ktore pokupywaly konta od starych ownerow ... albo ludzie bez pvp ktorzy nie potrafia ubic dwoch sorkow ;/
zal.pl |
Poprostu kozak;]
zal mi tego sorca a dla pekerow Gratz fraga i Lota;]8o 8o 8o 8o 8o |
"Jou mam sto czydziesty lewel i nic mnie nie zabije. Mogę walnąć UE, haha!"
A może accbuying? Ile ludzi, tyle teorii. W ostateczności gigantyczne lagi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |