![]() |
Hero hunt by 122rp :)
|
Film czysty az milo
loot strasznie slaby AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Cytuj:
niewiem czemu ci jest miło... to coś nadzwyczajnego?? że film ma być czysty?? |
@up
na tym forum co 2 temat to keylogger,więc każdy czysty film to świeto =.= @film hehe,twoje filmy zawsze są fajne,szkoda tylko ze loot nie dopisał;) |
Dziękuje wam bardzo B) Byłem ciekawy czy loot dopisał czy nie i dlatego miałem zamiar obejrzeć filmik. Niestety, nie obejrzę. Dzięki dwóm panom up :p
Na przyszłość nie mówcie czy film jest ciekawy czy nie, czy loot dopisał czy nie. Dlatego że ludzie chcą oglądać filmy z ciekawością. |
Cytuj:
@autor Myślałem, że paladyni nie mają co polować na hero. Byłem w błędzie. Gratuluję tak wyszkolonej postaci, życzę powodzenia w dalszym zdobywaniu kolejnych poziomów. |
Zwykły hero hunt, bez fajerwerków. Palkiem spokojnie orałem tam solo od 80 lvlu przy użyciu szurikenów i tarczy. Wspominałeś kiedyś, że na ormuc tombie wyciągasz 160k expa/h. Z niecierpliwością czekam na filmik z tego hunta :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja najpierw czytam komentarze upewniajac sie jednoczesnie czy filmik jest czysty, nawet jak wiem co jest w filmiku zaraz go obejrze (mówie o tym)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |