![]() |
Muzyka
Poszukuje muzyczki na prezentacje multimedialną , prezentacja będzie trwała około 10 minut dlatego szukam utworu który trwałby około 10-15 minut, chciałbym aby było to coś fajowego w klimatach muzyczki z gry Deer Hunter 4 Prosze , jeśli coś wam przychodzi na myśl to piszcie
Pozdro:) @Edit: prezentacja jest o dzikach<lol>, a muzyczka z Deer Huntera 4 to takie "myśliwskie" jodłowanie Deer Hunter 4 - gra o myśliwym polującym na jelenie :) |
Przychodzą mi do głowy 3:
- Hymn Trance Energy (techno) - Warp Brothers - Power (techno) - Nightwish - Ghost Love Score (metal) |
Dziewiąta Symfonia pasuje do wszystkiego.
|
Cytuj:
|
Shine On Your Crazy Diamond (part I) - Floydów, Rime of The Ancient Mariner - Iron Maiden... Pierwszy dwanaście minut z kawałkiem, drugi ponad czternaście. I napisz, o co ci dokładniej chodzi, bo nie każdy grał w tą grę.
|
Manieczki - Amsterdam 74min
Manieczki - Czerwony polonez 73min |
Metal i Techno nie bardzo pasują do prezentacji, ale takie Ghost Love Score na pewno bardziej będzie pasowało niż jakaś basowa jebaka.
|
sprobuj zdobyc soundtracki z gry Stronghold ;)
|
Dziki?
Requiem for a dream ._. >down a na dla wujka? huh?: > >edit Aa ; ] |
Cytuj:
sorka za błąd |
Tiesto-Suburban Train(orginal)10 minut;p
spokojny trance |
Cytuj:
|
Zawsze możesz poszukać OST z "Akademii Pana Kleksa" i utwór "Dzik jest dziki".
|
To nie zakładając nowego tematu o tej samej tematyce poszukuje piosenki na prezentację też ok. 10 min, lecz nie o dzikach, a o hotelu położonym nad wodą. Coś jak fale itp.\
@down Titanic odpada a tego 1-szego nie słyszałem. Chodzi mi o szum fal, wiatr itp. Żeby nie było mi tam głosów typu "I love you too..." sama melodia. A i bez żadnej działalności człowieka (samoloty, samochody, łodzie, itp) |
@UP
To może Ocean Trance? ; p - ATB Albo muzyka z Titanica. No,to jest akurat kawałek bez żadnego "sexy,sexy,sexy";p. Czyste brzmienie oceanu ze spokojną nutką trance'u. Możesz spróbować,chyba że chcesz w 100% naturalna odgłosy wody. |
Coś mi przyszło do głowy:
Seether - Remedy Ciekawie będzie wyglądać z dzikami : D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze najpierw napisz o czym ta gra jest :pp??
|
@Dr.Unkown
A dokładnie tytuł? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |