![]() |
Resetowanie sie kompa...
Cześć. Mam problem dotyczący resetowania się komputera przez Tibie...
Chodzi o to że gdy klikam na tibia***** komputer sie resetuje... Moje pytanie brzmi... wtf? Halp plas! @Down Były ale podobne... szukałem i nie znalazłem tematu który akurat opisywał by mój problem... Więc jeśli był byś łaskaw to może bys mi pomógł a nie spamował postem pokazującym na jakim poziomie jesteś?? Tenks... @2Down Czytam właśnie ;D @Times W ogóle nie mogę wejść w Tibie... |
takich tematów było już tysiące więc s*******aj pod wyszukiwarke
|
Proponuje wyjebac tibie w pisdu i poczytac pare ksiazek ;)
|
Mhm... przenistaluj tibie (najlepiej na inny dysk), sprawdz czy dziala. Jesli nie, to Start > Uruchom > msconfig > Uruchamianie i sprawdz czy nie ma jakiegos procesu który mógłby powodowac ta usterke. Mozesz przeskanowac kompa jakims lepszym antyvirem (patrz NOD32, Norton). Jak nie dziala dalej to proboj w hijackthisie, sprawdz logi. Jak nie dziala, to wypierdól komputer przez okno
|
Przeglądnij dziennik błędów.
|
Było naprawdę dużo takich tematów, wystarczy naprawdę poszukać, a nie udawać że się szukało...
Kiedyś też miałem taki problem, tibia mi kompa zawieszała albo resetowała. Ale znalazłem na to sposób. Wchodzisz: Tibia > Options > Graphics > Advanced > Select Graphisc engine Tam zmieniasz z Driecta X5 na X9 albo odwrotnie, musisz pokombinować. Jak zadziała to powiadom mnie o tym. |
Cytuj:
acha i jeszcze dobre było " moje pytanie brzmi - wtf? " kurde nie kwaście mi mózgu.. juz i tak w nim dużo dziur jest XDDD!! |
Leci format... Po nim napisze czy problem dalej istnieje... btw... Zainstalowałem sterowniki do Radeona 9250 i zamiast resetować mi kompa to ten teraz zmniejsza rozdzieloczość! Amagad!
EDIT: Video Surface allociation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. EDIT2: Ok juz all działa. Thx za pomoc all. (która mi się nie przydała ;* ;P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |