![]() |
Gsy
Proszę o szybk± radę . Kolega poprosił mnie żebym poszedł z nim na gsy.
Hunciłem na dl, dragach itd lecz gsów panicznie się boję .Więc od najważniejszego, czy pokonam go ? Zdecydowali¶my że będziemy huncić w kopalni lurować pojedynczo. Czy dam radę ? W większo¶ci to ja będę je bił . Co wzi±¶ć na ten hunt? Posiadam palka 60lvl skille 81 dista lecz tylko 14 mg lvl . Przepraszam nas wszystkie błędy ale piszę to na szybko i proszę nie pisać w stylu nie możesz poszukać |
xD
Poradzisz se na 60 lvlu z bohami bez problemu bedziesz uciekal.
nie weim gdzie ty tego gs'a chcesz bic musi byc troche miejsca ,wejz uhy i pare hmm jak cos (: |
berkovic - naucz się czytać. Maj± zamiar bić w kopalni i pojedyńczo.
Zakładam, że będziesz miał blockera? Radzę przygotować się na waste uh, gdyż hity GS dochodz± do 280. Możesz próbować bić z bolt+hmm, chociaż sukcesu w lootowaniu czegokolwiek, o zarabianiu nie wspominaj±c, nie życzę. Mi osobi¶cie poszło 19 uh na 1 gs knightem solo:p(69 sword xD) |
Cytuj:
Na pocz±tek wal hmm+bolt a jak Ci już minie arachnofobia :p to możesz próbowac samymi boltami tylko większy dist by się przydał. Uhy to podstawa :) ja bym radził pierwsze Gs'y na powierzchni lac hmm moze PoH tylko nie zapomnij najpierw zbadac terenu i zaplanowac drogi ucieczki (lurowania) Gs'a. W kopalniach oczywiscie z blokerem 30 lvl knight da rade 1 zbloczycB) . |
Niestety mam zamiar to bic solo bez blokera. Możecie dokładniej napisać co wzi±¶ć ze sob±?
|
Cytuj:
|
Bilem w kopalni GSy od 55 lvlu z bohami, 80 dist. Szlo ladnie, czasem mi strzelil a miejsca jest duzo.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
^A ja bije z GS, na full offensive. Biłem przy 69/63 na 46 lvl.
|
A co z runkami? Co i ile czego wzi±¶ć? To mnie najbardziej interesuje
|
Ja pierwszego gsa ubiłem na 48 lvlu...a od 50 expie na pohu ....boh+utani hur i nigdy gs mnie nie dogania:) jezeli nie masz haste to t ring jedynie;) dl moze waln±ć combo za 700+ a gs max 240 ( no chyba ze nie masz eq to do 300) tak wiec pokonaj swoj strach a i na pohu b. dobry exp
|
GSy to miłe stworzonka, jedynie jak masz lagi to nie idĽ... a z blokerem to możesz mieć skille i 70 i bedzie ok. Co do pohu - jak jeste¶ sam, góra 2 osoby to exp dobry, ale zazwyczaj jest tam 5 +...
|
Ty na 60 boisz sie gsow a ja juz che na poh isc i solo robic najlepiej wez duzo hmm, trcohe explo i bedzie spoko :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |