![]() |
Skille i eq
Witam Państwa na zabawie, pozwulcie że sie przedstawie. Jestem XXXX. I mam kilka sprawd do osób czytających ten temat. Otuż chciałbym wiedzieć na jakich skilach i z jakim eq moge bezpiecznie zabijać Huntery. Poza tym jakie skile mi potrzebne zeby ubić Druida który ma shielding 20, eq: Medusa Shield, Plate armor, Plate Legs, Steel Helmet i używa tylko ruzgi i ma lvl 20. Koleś nie uzywa zadnych run. Tylko ruzge. Jakie skille potrebne by dać mu rade i po ile ok. bede go hitał??
Z góry THX:] :D :D :D :D :cup: :cup: |
Potrzebny Ci słownik ortograficzny.
|
Cytuj:
@topic - żeby nie robic offtopica, to zależy od farta, raz go trzepniesz za 50 na skillu XX, a raz na skillu XX + 30 za 2... Poza tym skąd wiesz, że nie ma on run? Poza tym nie da się kogoś "bezpiecznie ubic" - zawsze jakieś ryzyko jest! |
Ale tam gdzie jest ryzyko JEST FUN :]
Jak potrafisz to i 40 lvla zabijesz wszystko zalezy od ciebie i momentu . Poczekaj az koles wbije 24 lvl i na afk bedzie robil uh < Zawsze Tak Robia > A wtedy ff , runki i chwila moment po nim :D |
A po co wogle kogos zabijac? :baby: :p :p
|
To w tibii da się kogoś zabic??? 8o
|
Cytuj:
|
Sprobuj, tibia to gra
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do hunterka... Mam 24 lvl, skile po 60, i na nawet slabym eq potrafie go spokojnie zabic. Czasem nic mi nie zabiera. A na druida.. Knightem musisz go po prostu dogonic i juz nie bedzie wiele problemu. Swoja postacia serpentem pewnego gracza bym zabila ;). Przydalo by sie jeszcze tylko pare run leczacych. |
Slythia =o
Co do Twojej wypowiedzi to jeszcze 4 mlvl obowiązkowo :D |
Cytuj:
|
jak chcesz se spróbować czy huntera zabijesz to idz na zamek kolo ab'dendriel do wierzy północno wschodniej( w innych se beserkery) taj jest jeden hunter
na malym obszarze |
Musisz miec poprostu dobre skile i dobre eq i pomysł jak go rozwalic :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przy skillu 50 chwytasz jakas 2h bron i full atk w niego + pare uhow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |