![]() |
2001, Tibia 6.4 (Update de Edron y Premium Account)
|
omg:D cudo
|
Haha niezły ten filmik ; )
A jaka grafa i te outfity ; ] Name: Pandorax Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 32 World: Antica Real name: Dennis Fenchel Position: Senator Location: Darmstadt Created: Jul 21 2001, 17:31:46 CEST WTF? ;p |
@up
Senator to taki GM albo ktoś z wyższej półki, który przeszedł na emeryturę. |
Aaaah, piękna stara Tibia...
|
omfg ja sie ciesze ze gram od 7.5;D:P
|
Stara tibia najlepsza ;) Z każdym nowym update schodzi na psy...niestety
|
heh miasto edron wyglada praktycznie tak samo ;]
|
Fajny filmik przypomina stare czasy
|
Tamta Tibia to było cos ;-) Ja od niej zaczynałem gre i napewno sporo zmieniło sie na gorsze ale nie wszystko ;-)
Pozdrawiam |
w tedy ludzie sie szanowali, nie było oszustw itd... ;P
btw. te żagle najlepsze na statkach xp |
ja zaczynalem 2 lata pozniej , ale warto przypomniec jak to kiedys wygladalo :P
|
Nie ma to jak roleplaying. :P Fajny flim... a jaka muza. ;)
|
Najlepsza Tibia to była 7.6 teraz już coraz gorsza... a ta obecna jest jeszcze gorsza niż ta na flimiku :|
|
@up Zgadzam się...
Blehuehuehe... fajnie się wtedy postacie poruszały xD wg. mnie Tibia 7.4 _/ :e |
Kurcze a ja wtedy nawet nie wiedziałem, że istnieje takie coś jak Tibia. Troszke śmiesznie jak dla mnie to wyglądało, ale swoja drogą wszystko ma swoje początki :)
|
Ale fajna tamta Tibia była :)
|
WEDLUG mnie tibia 7.5 byla najlepsza runy od malego lvla + visy :) a owszem wtedyy mialem tibie na kompie xD fajnie sie logowało
|
To były czasy...
To był klimat tej gry ... Teraz to już lipa. Sam gram od Tibii 7.1 I co update doświadczam coraz to gorsze zmiany ... |
stare dobre czasy... ja coprawda gram od 2004 roku ale jak zaczynałem to tibia też miała zupełnie inny klimat... niż teraz , teraz nie ma dnia żeby na forum niebyło filmu " 171 ek hacked " , " 50 ed hacked " itp itd... kiedyś niebyło tylu maniaków tej gry i hakerów wszyscy grali tzw for fun pamiętam jak z brazylijczykami sie rozmawiało normalnie bo jeszcze polacy niemieli zszarganej opini przez newbies.. co prawda miałem problemy z angielskim ale dawało rade :D
@ Edit @up: wahibi pamiętasz nasze czasy na hibernie ?? :] wtedy było lepiej nikt niegrał na power gamera tylko dla przyjemności.. pamiętam jak z dedów się śmiałem z kumplami a teraz wszystko o 180 stopni się obróciło ;/ ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |