![]() |
annihialtor..
:D:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...edzanie/xD.JPG 2 palkow przezylo lol:)) w tym ja we rox.. |
Gratz że przeżyłeś:D ale szkoda żę tylko 1 screen i nie ma filmiku ;(
|
Wiedziałem że Olecko żądzi :D
|
superrr zdjęcie widzę że dwie osoby przezyły.Ej napiszesz kto zginął ??.Szkoda że nie ma filmiku:P
|
kurde coto jest ten anihilator?:(
|
@Paladinka
GRATY,Wielkie GRATY:D:D Kurde jesteś za***isty:P Będzie z tego film czy nie??:> @res Najprawdopodobniej najtródniejszy Quest w calej TIBII, ale na czym polega nie moge powiedzieć, bo to by był Quest spoiling:P |
najtrudniejszy-ale jaki loot :D
ohoho :) |
loot taki jak widać na ss tylko że z tych rzeczy można wybrać tylko 1.
Po ss widać że jedną z osób która nie przeżyła to "Karwa" prawdopodobnie nie jest to pewne. Ta osoba mogła poprostu stać przed drzwiami i odliczać...ale wątpie |
Karwa 19.09.2004 01:26:17 CETKilled at Level 114 by a demon
:( is dead ;( Comment: 19.09.2004-RETIRED-----Time to say bye. szkoda ;\ @ Topic GRATZ! Wykonania "najprawdopodobniej" najtrudniejszego questa tibii i tego lootu ahhhhhh... lezka w oku sie kreci ;D ten SoV to bedzie ladna ozdoba domku xD |
gz mam pytanie czy ktoś wziął prezent:P i kto przeżył!?Ile uh poszło i same takie bzdety:D
|
Ale ja ci zazdroszce
Sprzet , lvl, tego questu... ;) PALADINKA RULEZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
...
podnieta?? po***y...
|
co daje prezent???
Slyszalem ze prezent gosciowi na antice dal buty of vitaly (ktos mi tak mowil) ;) czy to prawda??? czy nagroda z prezentu jest losowa?
Gratulacje wypelnienia qestu !! :D :D |
Gratz gratz gratz i jeszcze raz gratz za wykonanie anihilatora szkoda tylko ze nie mam tam zeczy przydatnej dla paladyna powininna byc tam jakaś dobra kusza.:P
|
GRATZ GRATZ GRATZ !!!! Szkoda ze nie grasz na pacerze :tongue: a propo czemu na twoim koncie nie ma Paladinka on pacera? :o
|
Hmmm Gratulacje ukonczenia questu (chociaz bym wybral demon arma)
A co do najprawdopodobniej najtrudniejszego questa to czy przypadkiem nie jest to demon helmet quest??? |
Cytuj:
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ?? Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ... |
Pytanie
Nie jestem noobem ale newbie ale palkiem ;p.Gralem drucikiem magime i gram teraz knightm.Lecz nigdy nie mialem d oczynienia z palkiem.I ma pytanie jak kazdy newbie czy noob .Czy skille 41/31 palka na 10 lvl ze stuff P-armor
P-legs Dark Helm i Dvarven shield(bow i crossbow mam ) i tam 1000 tys strzal to dobrze jak na 10 lv ? @Topic GRAAAAAAAATTTTTTTTZZZ Ale co jest w prezencie ? |
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.
Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-) Pozdrawiam serdecznie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |