Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Non PvP Pk Next Trap by Ili&Kigi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121401)

Idk 18-03-2007 15:22

Non PvP Pk Next Trap by Ili&Kigi

Zainspirowany pierwszym filmikiem z non-pvp trap postanowilem poszukac wlasnego. Luruje sie tez mino maga ale trap jest lepszy ^^

Mamy 3 filmiki, zaczelismy krecic gdy w jednym z pierwszych trapow polecial golden armor ^^, niestety nie mamy ssa ani filmiku

tutaj zdjecie, nie pamietam ile osob padlo ale loot dopisal : D
http://i175.photobucket.com/albums/w...a/nonpvppk.png

a tu filmiki
http://www.speedyshare.com/640409515.html
http://www.speedyshare.com/595890362.html
http://www.speedyshare.com/696864288.html

Milego ogladania ^^

Kubaa 18-03-2007 15:29

ha!
nie ma to jak dobry team ;> trapowanie z Ilim to sama przyjemnosc xd

kiedy lecimy znow :>?

pozdro =* :]

@down :

liczy sie miejscowa, a filmy krecilismy zawsze,i wrzucilismy, niewazne czy cos spadlo.
oczekiwales w 3 filmach lootu o wartosci 419839183k ? ;p

DexteroO 18-03-2007 15:33

nie obejrze filmikow bo po co? wiem jaki loot.

@edit
loot slaby jak na "3 filmy".

@down
aha ;S sorki.

Idk 18-03-2007 15:34

to zdjecie jest z innego trapa , a na filmikach inny loot

Xeremon 18-03-2007 16:19

n00by... Przez takich bachorów jak wy wczoraj padłemX( I dziwić się czemu BR mówią, że PL to n00by...:baby:
Czy mi się wydaje, czy trapowanie tym sposobem jest ZABRONIONE? A co by było jak by link z tymi filmami dać na forum na Tibia.com? Szkoda ze nie nakręciłem wczoraj jak MNIE takie n00by jak wy w podobny sposób strapowały... No no GM chyba nie będzie zachwycony, a już napewno nie ja. 1.5 tygodnia grania poszło sie j**ać.

Always hunted 18-03-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1322284)
n00by... Przez takich bachorów jak wy wczoraj padłemX( I dziwić się czemu BR mówią, że PL to n00by...:baby:

Trzeba było nie wchodzić w trapa ;D

Etoric 18-03-2007 16:26

Cytuj:

patrz, twoj podpis wazy 10x wiecej niz wynosi norma. 220kb to nawet 11x wiecej wiec widac ze nie znasz sie na rzeczy po mimo, że na forum jestes miesiąc. Wiec ja sie nie dziwie ze nie nosisz sd'kow czy innych energy fieldow zeby zabic byle potwora ktory by mogl ciebie zatukac z odleglosci w trapie.
btw
Mar 17 2007, 20:28:04 CET Died at Level 42 by a minotaur mage
pasc od mino maga ktory ma 155 hp to jest szczyt glupoty na 20lvl+! co ty sd'kow nie nosisz? przynajmniej 2-3? Żal mi pokolenia ktore zaczelo grac w tibie od 7.8 bo nie widzą swiata poza swoją różdżką i myślą ze jak srednia hitow woi wynosi 65 to nic ich nie zabije ahah lol!

nabber 18-03-2007 16:27

Keyloggerrr

aLE JOKE DAł DOBRY LINK POTEM ZMIENIł BAN MU!!!

Myszoon 18-03-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Idk (Post 1322193)
Zainspirowany pierwszym filmikiem z non-pvp trap postanowilem poszukac wlasnego.

Własnego powiadasz?

Oczywiście musiałeś dać filmik aby wszyscy znali tą miejscówe, eh...

Foto_scr 18-03-2007 16:31

Cytuj:

n00by... Przez takich bachorów jak wy wczoraj padłem
Trzeba było nie bieć jak głupi za darmowym plecakiem, chciwa łachudro.
Cytuj:

A co by było jak by link z tymi filmami dać na forum na Tibia.com? Szkoda ze nie nakręciłem wczoraj jak MNIE takie n00by jak wy w podobny sposób strapowały...
Filmik, screen itp. nie są dowodem.
GL & HF.

Xeremon 18-03-2007 16:33

Bo dostałem z COMBOX( Jak idę na guardy to nie noszę SDków. A pozatym zostałem strapowany na dole koło dwarfen bridge na prawo. Ah te polskie n00bki.

Etoric 18-03-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1322314)
Bo dostałem z COMBOX( Jak idę na guardy to nie noszę SDków. A pozatym zostałem strapowany na dole koło dwarfen bridge na prawo. Ah te polskie n00bki.

a jak idziesz srać do kibla to zabierasz ze sobą głowe czy nie? no ja jak ide na bugi do carlin to tez nie biore liny, bo niby po co. Gfb/sd'ki/uhy/energy fieldy przynajmniej w ilosci 2+ jezeli tego nie masz to znaczy ze jestes mietka cipk0m i padasz na 42 levelu.

Foto_scr 18-03-2007 16:39

Cytuj:

A pozatym zostałem strapowany na dole koło dwarfen bridge na prawo.
Bo leciałeś jak ten polski noobek za plecaczkiem i dałeś się podejść jak dzieciak, do jasnej anielki, przecież przed chwilą to napisałem. Sam jesteś sobie winien.

Etoric is my master.

Milu Arhangel 18-03-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nabber (Post 1322299)
aLE JOKE DAł DOBRY LINK POTEM ZMIENIł BAN MU!!!

Sam jesteś keylogger... Co do filmiku, to jest ulepszony pomysł poprzednich trapów :) Dobra robota, ludzie nie mają szans na jakąkolwiek ucieczke B) Loot nawet fajny ;)

Xeremon 18-03-2007 16:55

Cytuj:

Bo leciałeś jak ten polski noobek za plecaczkiem i dałeś się podejść jak dzieciak, do jasnej anielki, przecież przed chwilą to napisałem. Sam jesteś sobie winien.
I tutaj kolego się mylisz! Koleś przesuwał ten swój plecaczek, a jakis drugi koleś chciał mu go zabrać (przynajmniej ja tak myślałem). Więc chciałem temu pierwszemu POMÓC, ponieważ nie jestem CHAMEM. Poleciało combo i zanim zdążyłem się wyuhać to już byłem martwy. Pierwszy raz mnie w taki sposób strapowano. I to nie ma znaczenia, czy chodzę prawidłowo wyposażony na hunty, czy nie, bo jeśli ktoś teraz będzie miał przesrane to napewno nie ja.

Venderer 18-03-2007 16:56

Cytuj:

A co by było jak by link z tymi filmami dać na forum na Tibia.com?

Nic by nie było Naabku, bo żadne filmy ani zdjęcia zrobione przez graczy nie będą nigdy dowodem dla cipsoftu.

Zamknij się... Znoobiłeś podwójne, raz: poleciałeś za bpkiem, dwa: zero runek... Jesteś żałosny...

Co do filmów.
Osobiście nie lubię trapowania, ale jak widać tylko n00by mogą się w to władować więc przyjemnie się ogląda. (choć czasem widać, że niektórzy to bardziej newbie niż noob...)

..::QRAS::.. 18-03-2007 16:59

link do trap 1 nie dziala ;/

Etoric 18-03-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer (Post 1322363)
Nic by nie było Naabku, bo żadne filmy ani zdjęcia zrobione przez graczy nie będą nigdy dowodem dla cipsoftu.

Eli stormstriker dostał bana w 2005 roku za to, że na dhq za szybko się uhał xD Oczywiscie jedynym dowodem był film. Wiec jak sie okazuje film to tez dowód

Foto_scr 18-03-2007 17:04

@up
A kto zamieścił link do filmika na forum? Jeżeli sam Eli, to sprawa jest jasna. Ale jeżeli inna osoba, to do zbanowania nie powinno dojść.

Xeremon 18-03-2007 17:18

Cytuj:

Zamknij się... Znoobiłeś podwójne, raz: poleciałeś za bpkiem, dwa: zero runek... Jesteś żałosny...
Nie poleciałem za BPKIEM - przeczytaj mój post uważnie.
Miałem HMMY, ale w drugim backpacku. Gdy tylko mino mag sie pojawił to wywalił mi COMBO (nie wiem za ile) to już prawie nie miałem HP więc wcisnąłem hotkeya pod którym mam UHY. Jak widać nie zdążyłem. Gdy otwożyłem BP z hmmami to już byłem martwy niestety. Najpierw spróbuj sobie to wyobrazić, a potem zacznij mnie jeździć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05.