![]() |
Jaka jest waszym zdaniem najsłabsza profesja w Tibii?
Jaka jest waszym zdaniem najsłabsza profesja w Tibii? Zagłosuj w sondzie i zamieść swój komentarz w tym temacie. Proszę się nie kłócić tylko kulturalnie wyrażać swoje zdanie.
|
Moim zdaniem najsłabszą profesją jest sorcerer. Zadaje najsłabsze hity w potwory, expi najwolniej, jest najsłabszy w pvp, nikt nie chce go brać na hunty :/ To tylko moje osobiste zdanie!
|
zbanowac nowe konto goburu w ciagu godziny od zalozenia - bezcenne.
|
Wg mnie najsłabszy jest palek. Taki jakiś nijaki... Z magii średnio, z bolców średnio. Najt też nie super, chociaż nim gram :D:sword:
|
Cytuj:
|
Każda profesja ma jakieś wady i zalety , każdy preferuje inną .Moim skromnym zdaniem palladyn jest najsłabszy ponieważ gdzieś sobie expi np:Cyce i tu kick, laag Cyc go dopada i You are Dead .Sorcerer najwolniej expi omg .Jeżeli ma już się z 50 lvl na karku to exp leci szybciej niż woda w toalecie.Pozdrawiam.
|
Cytuj:
pwn3d Sorc ma słabe pvp? RoX słyszałeś o czymś takim jak sd? Na huntach ofc najslabiej jedzie z visa i hmmów Żal.pl Wg. mnie najgorszy pall, bo duży waste kasy na bolce |
nie ma najslabszej profesi
kazda jest dobra jezeli sie ja dobze wytrenuje i umie sie ja grac wiec temat do zamkniecia |
Cytuj:
|
Grabadia@
Jestes mym mentorem. Vil@ Czyzby goboru mial stale ip? |
Cytuj:
Zreszta po co go banowac na stale gdy mozna sie z nim pobawic. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Grabadia
Ironia? @topic Wg. mnie najgorszą porfesją jest ta, którą najgorzej Ci się gra. |
Wg. mnie najgorszy pall, bo duży waste kasy na bolce[/quote]
Omg 1 bolt=2gp a ile sorcowi podczas expienia schodzi mf pallowi sie niepolaca na małym lv a potem to juz jazda :D |
Cytuj:
|
powiedzcie, że najczęstszą bronią na wars nie są sd...
A tko je robi, kto ich najczęściej używa???Sorce, oni i druidzi mają najlepsze magic shoty @P0nury Ja nie jestem idiotą, niestety =( Jak grałem knightem - mały waste, sorcem - nawet waste, ale szybko sie zarazbia, rutem nie grałem, a pallem max wbiłem 20lvl bo leciało tyle hajsu ze sobie dałem spokuj Cytuj:
No może (bardzo może ;p) masz rację, nie gralem na wyższym lvlu to sie nieznam aż tak zbytnio ;d No, może zironizował to, ale po prostu na pierwszy rzut oka mnie to tak rozśmieszyło, że walnąłem posta bez zastanowienia głębszego ;/ Nie piszemy dwóch postów pod rząd. - Parys |
O kur wa po co kolejny temat, wiadomo ze osoby pokolenia tibii 7.9 beda zaznaczaly knighta bo "osoby na tym forum tak mowia", niech najpierw sami dojda do tego czy knyc jest slaby czy nie, a to ze niechce im sie skillowac 60 bo "wolom poekspic s wandami" to ich problem...tylko po hu j xxxxxx temat?
usuncie tematy na temat prosfesji i zrobcie jeden: "Żale dotyczące knighta,Sorc Rox,Druid taniej sie leczy, a pall semi-rox" bedzie ekonomiczniej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Padlem na ryj tutaj Padlem na ryj ZIomek mowi "pallem waste na bolty(beka ze chuj)" a mu odpowiada "1 bolt 2 gp(zesralem sie ze smiechu)"
Ludzie pall do 100+ jest najbogatszy Sorc =Waste Szybki exp Drut =Waste (na wyzszych lvl juz raczej bez waste <exura sio>)Szybki Exp Knight= Zysk Wolny ale staly exp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |