Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   WMV o gildi pk Outlaw Alliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121474)

Thebill 18-03-2007 23:42

WMV o gildi pk Outlaw Alliance

Wreszcie skonczylem swoj film, zawiera sporo akcji mojej gildi, oczywiscie tylko tych nagranych : /
http://rapidshare.com/files/21749686...ance*****.html w lepszej wersji niz poprzednio (w miejsce kropek wpisac wmv)

Wlozylem w ten film mnostwo pracy i licze na komenty...

Foto_scr 19-03-2007 01:00

Brzydkie, beznadziejna jakość, arcybanalne wykonanie, musiałem czekać kilka minut, zanim to pobrałem, ledwo przeczytałem te literki, które trzeba wpisywać, jak się chce pobrać plik na rapidshare, na filmie jest zero akcji wg mnie.
Nie wiem, czy to był Twój pierwszy WMV, ale jeżeli tak, to możesz czuć się w pewien sposób usprawiedliwony.
Nie rub wiencej.

Prowo'kator 19-03-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foto_scr (Post 1323275)
Brzydkie, beznadziejna jakość, arcybanalne wykonanie, musiałem czekać kilka minut, zanim to pobrałem, ledwo przeczytałem te literki, które trzeba wpisywać, jak się chce pobrać plik na rapidshare, na filmie jest zero akcji wg mnie.
Nie wiem, czy to był Twój pierwszy WMV, ale jeżeli tak, to możesz czuć się w pewien sposób usprawiedliwony.
Nie rub wiencej.

Ciekawe czy ty bys zrobil leprzyX( X( X(
Mi sie podoba ldne akcje i pomyslowosci :p
szczegolnie fajne bylo to na dezercie;P

Foto_scr 19-03-2007 01:12

@up
Tak, na pewno zrobię "leprzy". Dzięki za poprawienie humoru w tą deszczową noc.

Cytuj:

Moze jestem dyslektykiem
No i co w związku z tym?
Pisz posty w Firefoxie, który automatycznie podkreśli błędy lub w Wordzie.

Ludzie, to że macie dyskleksję tudzież inne dysmózgowie, w żaden sposób Was nie usprawiedliwia.

@Exodus

A jak myślisz?

Prowo'kator 19-03-2007 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foto_scr (Post 1323285)
@up
Tak, na pewno zrobię "leprzy". Dzięki za poprawienie humoru w tą deszczową noc.

Moze jestem dyslektykiem...
Wiec nie powinno Ciebie to obchodzic jak pisze....n/c

Sebcio :) 19-03-2007 01:31

lipa ;s 10znakow

Exodus 19-03-2007 01:32

Foto nie czepiaj sie tak ortografii bo sam nie jestes mistrzem (jesli to nie bylo celowe , tylko po co ?) "Nie rub wiencej."

Suppcio 19-03-2007 02:24

Cytuj:

AHahhAHAHAhahHHAhahahahahhahaHAahh.
Film.. taki sobie.. bywały gorszę.. ale i lepsze.. może Ci wyjdzie następnym razem.

"POzdrufki"

Thebill 19-03-2007 11:10

http://rapidshare.com/files/21749686...ance*****.html
film w normalnej jakosci tamten byl w przerobionej....

Thebill 19-03-2007 16:56

Film byl na poczatku w gorszej jakosci ale zmienilem na lepszy, a co do tresci to nie wiem co wam sie nie podoba moze jakies konkrety? widzialem na tym forum 100 razy gorsze filmy z dlugimi i nudnymi akcjami robione na windows move makerze ktore zostaly uznane za zajebiste...

Cytuj:

Nie rub wiencej.

Po pierwsze napisalem ze najpierw dalem gorszej jakosci i ze dam lepszej, a co do tych literek to nie wiem co ty pierdolisz i nie czepiaj sie czyjejs ortografi bo "rub" sie pisze ó. Proponuje sciagnij film jeszcze raz i wtedy oceniaj...

mEEEh 19-03-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1323773)
Film byl na poczatku w gorszej jakosci ale zmienilem na lepszy, a co do tresci to nie wiem co wam sie nie podoba moze jakies konkrety? widzialem na tym forum 100 razy gorsze filmy z dlugimi i nudnymi akcjami robione na windows move makerze ktore zostaly uznane za zajebiste...

Coś muszę dodawać? =o

Thebill 19-03-2007 17:30

@up
Moze dodaj to o co ci chodzilo...

MagField 19-03-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prowo'kator (Post 1323283)
Ciekawe czy ty bys zrobil leprzyX( X( X(
Mi sie podoba ldne akcje i pomyslowosci :p
szczegolnie fajne bylo to na dezercie;P

Pisze sie 'lepszy'.Z kąd wiesz może by zrobił?

Luppy 19-03-2007 18:04

6.5/10 bywały owiele gorsze....

Cloy 19-03-2007 18:08

Błeeee, bżytkie!

General_Caster 19-03-2007 19:43

buhaha te forum jest pojebane , jak jedna osoba napisze posta typu "Film do dupy masakra w pizde chujowy" to zaraz reszta ma to samo zdanie xD.
Filmik zaraz zobacze i dam edita.

@edit

Film technicznie bardzo dobry muzycznie tez nie wiem co wy chcecie ...

Thebill 19-03-2007 20:25

Wlasnie tez to samo mialem napisac
Jakis nioob na poczatku napisal ze mu sie nie podoba i zaraz film jest przeznaczony do kosza, a co wykonania to wlozylem duzo pracy w to zeby nie cial i byl ciekawy ale czego mozna sie spodziewac po tym forum...

General_Caster 19-03-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1324110)
Wlasnie tez to samo mialem napisac
Jakis nioob na poczatku napisal ze mu sie nie podoba i zaraz film jest przeznaczony do kosza, a co wykonania to wlozylem duzo pracy w to zeby nie cial i byl ciekawy ale czego mozna sie spodziewac po tym forum...

Nie przejmuj sie wedlug mnie film fantastyczny ;] Muza super , Jakosc tez no i wogole super :D , a im wiecej filmow robisz tym jestes lepszy.

Freezy Eddie 20-03-2007 16:50

Hmm, wchodzę i file not found..
Coś nie tak?
EDIT.
Ups, sorki nie zauważyłem tych gwiazdek..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50.