![]() |
Dwarf Guard
Planuję się wybrać na Guardy, ale dopiero jak kupię knight armor lub dragon shield. I tutaj pytanie: co będzie mnie lepiej przed nimi chronić? Dragon shield czy knight armor?
|
a walisz z rózdzki czy z axa? -.-
|
Ja na początek zawsze kupuje shielda dopiero później armor legs itd.
Powinieneś zbierać mniej w dragon shieldzie niż w k armie. |
Po pierwsze; dwarf guardy huntuj od 22 lvl. Najlepsze eq na ten rodzaj dwarfów to knight armor, plate legs, steel helmet, guardian shield... skąd to wiem? Sam miałem takie eq przy expieniu na dwafrach :)
|
Ok, dzięki. Aktualnie mam: p legs, p armor, dwarven shield i crown helmet. Jakby co to różdżką szmergam:)
|
Na dwarfach można z każdym eq expić. Ja np na 25 druidze z eq brass set expie spokojnie na guardach. Jak mnie guard dopadnie to chociazbym mial k armor to obrazzenia beda niewiele mniejsze...
|
Cytuj:
Kup se d shielda. K arma nie kupuj bo i tak blue robe kupisz. Po za tym radze ci pozcekac do tego 33 lvlu na ostatnia rozdzke i wtedy sie vitaj i wal z rozdzki ;]. Jak masz PACC to tylko vis ;] |
Cytuj:
**ew. newbie/trollem (jak dla kogo) |
Jestem n00bem:(
|
mogli byście poradzili coś sensownego... a kiną(knight jak co) z k armem, p legami, w (lub c helmetem), g shieldem i skull staffem(lub d hammer, lub w hammer) mógłbym expić na guardach bez dużej straty (lub żadnej^^) straty uh i ih? mam 22 lvl, skille 64/62. i jaką taktyke użyć?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dzięki, może jednak sie nie skusze na dwarf guardy :D tylko dziwi mnie to że mino guard(prawie tyle samo expa) pada bardzo szybko, bez straty ih. dwarf guard jest aż o tyle silniejszy od mino guarda że uhy by mi słodziły?? wow
|
Guardy od 25 lvl, uahahaha, bez straty xD, taa, idź idź, od razu na ostatni poziom i bez uhów, 0 strat - gwarantuje.
|
Cytuj:
|
@Sir Radzio Angelus
Nie pieprz, wiem że nie mam za dużych szans expić na guardach(dwarf, na mino guardach już expie), po prostu chciałem sie dowiedzieć o waste-.- a sam znawcą nie jesteś(gz 27 lvl, po prostu jesteś bogiem tibijskim-.-). @Bhall the Destroyer Dzięki za pomoc ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eq im lepsze tym lepiej, chociaż są ludzie, którzy wolą mieć więcej capa kosztem kilku punktów defa/arma. To co przedstawiłeś nie jest ani dobre, ani lekkie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |