![]() |
Jak zrobic film WMV?
Mam zadanie, aby z kawalkow nakreconych kamera zmontowac film. Jaki program jest do tego najlepszy?
|
Windows Movie Maker,universalny jest i prosty,nie spodziewales sie ,ze uzytkownik starej daty nie wie.
|
Cytuj:
|
Najlepszy jest Vegas 7
|
Cytuj:
Najlepsze jest Wmm jak dlamnie bo mozna swietne filmiki zrobic. |
Kurcze tyle tematów było o robieniu filmów wmv, a co chwile powstają nowe. Nie łaska przycisnąć guziczek na górze i wpisać szukany temat?
|
@UP
zalosne, jemu nie chodzi czym montowac tylko jak nagrac filmik tibi formatu *REC do pliku *AVI -.- do montowania poelcam WMM 5.1 albo Vegas 7 @Topic HyperCam2 SnagIt 8.1 CamStudio |
@Up
I powiesz mi, że nie było innych tematów podobnych to tego teraz? Programy, które podałeś były już kilkanaście razy podawane w innych tematach. A żałosne jest to, że nie umiesz używać polskich znaków w zdaniach, powinni Cię nauczyć używać przycisku "Alt" i "Shift". |
Vegas 7 ponoć jest najlepszy(tak pisali użytkownicy up)
ale skąd go pobrać?? @down: chodziło mi o dokładny adres ponieważ szukałem i dużo linków nie działa :( |
http://netsprint.pl
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A btw: dodam pytanie od siebie, co trzeba zrobić by obraz był przyzwoity bo jak puszczałem filmik i dawałem opcję nagrywania całego ekranu to wychodził naprawdę żałosny obraz zarówno na Snagicie jak i na HyperCamie.
|
Cytuj:
@up co do tego zalosnego obrazu to kwestia sprzetu gdyz nagranie calego obrazu to niezly wysiłek dla komputera. A sam wiesz ze jak czegos nie chce ci sie robic, albo nie dasz rady to robisz cos na odpierdol nie? xD |
mnie by interesowala minimalna konfiguracja sprzetowa zeby podczas nagrywania ekranu tibia nie miala 0-1fps
zna ktos ? |
Mi nie chodzi o zadne filmy z Tibii.
Mamy nakrecic scene z Makbeta i nie wiem zcym to zmontowac. Chcialem sie zapytac o program no to zrobilem to tu! |
Adobe Premiere Pro - uzywam
Pinnacle Studio Sony Vegas |
Tak jak kolega wyżej...
do zrobienia całości filmu: Adobe Premiere Pro a do zrobienia zrzutów ekranowych: Snagit |
Cytuj:
http://sony-808.vo.llnwd.net/dspcdn/...-trial_enu***** |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |