![]() |
Ukaranie nooba na non pvp.
Chciałbym wam opowiedzieć jedną z najśmieszniejszych historii, która mnie w Tibi spotkała. Pewnego dnia grzecznie zbierałem mace i swordy z rotwormów do lootbaga. Zadowolony, że dobrze mi idzie planowałem dobić 1000 oza i wrócić do depo. W tym momencie podchodzi do mnie noobek i ze smiechem wyrzuca mi lootbaga do bagna. Zapamiętałem nick i poprzysiągnąłem zemstę. Tego samego nooba spotkałem po tygodniu na tarasie nad Venore. Wpadłem, więc na bardzo fajny pomysł. Zebrałem z depo 4 puste parcele i ustawiłem je 4 tak, jak do wspinania się. Weszłem na chwilke na domek sprzedawcy jedzenia i zaraz zeszłem. Ów noob to zauważył się i bardzo chciał poznąć tą "sztuczkę". Najpierw bał się, że ukradne mu parcele, jak będzie wchodził, więc odeszłem na bezpieczną odległość. Kiedy tylko znalazł sie na dachu podbiegłem i zwinąłem parcele. Wtedy można się już tylko bawić noobkiem. Wybrałem wersję najbardziej lagodna, w której miał przysiąźć, że nie będzie więcej noobił. Polecam wszystkim na non pvp.
|
głupio zrobiłeś... ja bym go tam zostawił...
(noob zawsze pozostanie noobem)^^ |
Urzekła mnie twoja historia
|
Nie lepiej było mu coś potem zlurować?? Ach te lurowanie draga na pohu jak się zadużo noobków zleciało na cycki (nie działa na niego antyluring system).
|
Ales go usadził GZ dla ciebie. no poprostu żal żal żal. I wogole po co ten topic w tym dziale gdzies tam jest temat, ze mozna sie z noobow powysmiewac.
|
eee tam to nic w porownaniu do trapienia noobkow na mino hell na rookgardzie :)
|
Non-pvp jest dla dzieci:p
|
wszystko fajnie na non-pvp tylko wlasnie jeden minus. Jak jakis zakichany smark zwinie ci cos a ty za cholere nie mozesz go ukarac przez deda. wrrrrr jeden taki mi zafasolił X( bp z lootem z ziemi bo musialem porzadek zrobic w plecaku (malo miejsca i capa). Na szczescie gdzies w glab podziemi hita od ghoula zebral i po sprawie. Ale to nie jeden taki przypadek.
|
Cytuj:
|
normalnie rzal.pl
|
Hehehe fajnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Opinia jaką mamy u Brazylijczyków wcale mnie nie dziwi :evul: |
Cytuj:
Gdy ktoś psujący zabawę innym ma okazję poczuć się tak, jak czują się jego codzienne ofiary, jest to strasznie satysfakcjonujące. |
Aaaa ok zwracam honor...:faceoff:
|
Cytuj:
|
@up
twój nick pasuje do ciebie... |
Cytuj:
Jednak wysiłek godny pochwały...:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |