![]() |
Zakończona aktualizacja strony
I stało się - aktualizacja Tibia.pl dobiegła końca. Z pewnością zauważyliście nowe działy na stronie głównej, takie jak meble, dekoracje, czy instrumenty muzyczne.
Jedną z największych zmian jest dodanie działu z książkami. Prawie każda z Tibijskich książek została przetłumaczona przez naszych dzielnych supporterów. Zapraszamy do czytania. Osobom, którym zależy na wyglądzie ich postaci zapraszamy do działu z outfitami, do łask wraca również twórczość. Resztę odkryjcie sami. Największe zmiany zostały jednak poczynione po stronie niewidocznej dla użytkowników. Zmienił się cały system strony. Teraz łatwiej będzie wprowadzać nowości oraz dowolnie modyfikować działy strony. Mamy nadzieję, że poprawi się również szybkość strony. Za wszystkimi zmianami stoi Pregusia, nasz nadworny programista, któremu serdecznie dziękujemy za poświecony czas. Jeśli chodzi o treści najwięcej pracy włożył support, w imieniu zespołu Tibia.pl chciałbym im oficjalnie podziękować za pomoc, jakiej nam udzielili. Bez was ten dzień nigdy by nie nastał. Nowa Tibia.pl to przede wszystkim wasza zasługa. Świadomi jesteśmy, że pozostało wiele do zrobienia. Świat Tibii ciągle pełen jest niespodzianek i tajemnic, dlatego nie spoczywamy na laurach. Dodawanie i uaktualnianie informacji, dzięki nowemu systemowi zarządzanie stało się znacznie prostsze. Teraz znacznie szybciej będziemy w stanie zareagować na Wasze sugestie. Pewne linki na stronie mogą nie działać, ale to kwestia 1-2 dni. Chodzi głownie o te, znajdujące się w opisie potwora. Wszystkie błedy, sugestie, proszę zgłaszać tutaj. Prosimy też o udział w tej sondzie. |
No, nareszcie skonczylismy :)
Nie oburzajcie sie tylko jesli zobaczycie, ze cos nie dziala, bo to normalne. Wszelkie uwagi umieszczajcie w odpowiednim miejscu. Wkoncu to serwis nie tylko Adminow/Modow/Supporterow, ale przede wszystkim wasz! |
Taak :) Ślicznie to teraz wygląda..oddzielone od siebie źródła światła, rzeczy niezbędne do addonów a nawet książki..no nie spodziewałem się takiej przemiany :) Gratulacje wszystkim z supportu i modkom :)
|
hmmm nareszcie :>
|
No... kawał roboty. Tylko pogratulować.
|
No, nareszcie :). Tibia.pl ciągle się rozwija.
|
Bravo! ;)
Trzeba przyznać że odwaliliście kawał doobrej roboty :D Aby tak dalej ;)
|
w dzial(c)e zioła i rosliny powinniscie dac jakis specjalny baner xD bo z pewnoscią bedzie odwiedzany najczesciej
|
Też mi rewolucja. Byłem pewien, że zostaną usunięte te flashowe pop-upy z forum, których nie idzie powyłączać w żaden sposób. Znowu się zawiodłem. Jedyne, co mnie zaciekawiło, to przetłumaczone książki, chociaż osobiście śmiem wątpić w to, że przeciętny tibjoman i użytkownik forum poświęci czas na lekturę choć kilku z nich.
|
Cytuj:
reklamy zostana usuniete zgodnie z obietnica, to kwestia paru tygodni poniewaz smartcontext.pl ma opoznienie w pracach. |
ludzie kocham was za to że przetłumaczyliście książeczki. Wieczory i noce będe zarywac zeby to wszystko przeczytac.
|
Nie wiem czy ktoś zauważył że Questy są opisane ;)ale niektóre są w przygotowaniu B) Pozdro
|
Brawo. Aż muszę zajrzeć na stronę główną, bo tylko na forum siedzę. Jeszcze raz jakby to gracz powiedział "Gz".:p
|
Mam takie małe pytanko i sugestie..
Nie lepiej zrobić cały system strony na div ?;) @topic Książki super :) . |
w questach wyskakuje blad danych
w roslinach i zrodlach swiatla error x.X jesli zacznie mi to dzialac to bedzie fajnie :) |
Cytuj:
|
Wieice , dam taką propozycje:
Wybór wyglądu strony. Jak komuś się nowy podoba to taki będzie miał , jeśli nie , to będzie miał stary. I przydałaby się inna czcionka , bo ta jest taka jakaś kiepska... BTW. Wszędzie jest "Error!" Świetna aktualka.. |
Gratuluję działu z książkami. Przy okazji muszę wspomnieć, że - niechcący - przerwaliście tym samym projekt tłumaczenia ksiąg i manuskryptów tibijskich, stworzony przed około miesiącem przez połączone siły gildii White Army i Immortales na serwerze Refugia. Do momentu "odpalenia" waszego działu mieliśmy już przetłumaczone ponad 60 pozycji (w tym kilka, których jeszcze nie ma na Waszym portalu). Jakby kogoś to interesowało, podaję linka na oficjalnym forum White Army: http://www.armiabiala.fora.pl/viewforum.php?f=22
Pozdrawiam Krovva x] |
Ja tylko z całego serca gratuluję "tłumaczom" tak kochającym translate.pl.
Nie ma to jak w grze fantasy tłumaczyć dwarf na karzeł... Poza tym, oczywiście, kawał dobre roboty, pamiętam, jak to wszystko jeszcze sie zaczynało na support, dobrze, że wszystko wyszło. |
To świetnie, że skończyliście aktualizacje. Możecie więc w końcu dać jakiegoś moda do rozpieprzonej twórczości?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |