Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szymon Majewski Show (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121619)

Lifter 19-03-2007 23:30

Szymon Majewski Show

Witam!
Dzisiaj (teraz) w TVN'ie "leci" drugi odcinek z nowej serii "Szymon Majewski Show".

Chciałbym się Wam zapytać, co myślicie o tym show i o samym Szymonie.
Według mnie, zaczyna robić naciągane dowcipy. W poprzednim odcinku w "Rozmowach w Tłoku" Lepper przyszedł z ohydnymi "dziurami" na czole. Dziś, Majewski przyssał się do monitora i "pił krew" z jakiegoś gostka (nie pamiętam jakiego). Czyżby przestawał być zabawny, a zaczynał przekraczać granice dobrego smaku? Proszę o Wasze opinie.

@edit
Dodam jeszcze, że jak dla mnie żałosne jest zakończenie programu. Kazimiera Szczuka z jakimiś głupimi lalkami. To ma być śmieszne? Przedtem było coś podobnie żałosnego...

Bastash 19-03-2007 23:32

Jak tylko program wchodził na anteny, był kapitalny. Zabawny, prawdziwy, genialny. Teraz wg mnie to jest wydurnianie się na siłę. Nie wiem dlaczego Rozmowy w tłoku są tak uwielbiane. Jak dla mnie - najgorszy moment programu.

Vanhelsen 19-03-2007 23:47

Majewski mniewa już tylko chwilami przebłyski dobrego humoru... aktualnie schodzi na psy... A Szczuka jest nawet nawet... Majewski się wyczerpał i dalsze ciągnięcie jest już bez sensu...

Ghand 19-03-2007 23:58

@All up
Bullshit! xD
Szymon wiecznie żywy ;*

On dalej jest śmieszny, czasem o to chodzi, żeby coś było bezsensowne.
Po prostu niektórzy tego nie czują ;P

~Ghand

Smetana 20-03-2007 00:00

Mi się od początku Majewski nie podobał, zupełnie nie pasuje mi jego poczucie humoru.

NervGal 20-03-2007 00:05

Pierwsza seria była jako taka, teraz Szymek robi program pod dzieciaki i na siłę ;]

Calen Futh 20-03-2007 00:17

Fajny z Majewskiego facet, ale powinien mieć programy np. raz na miesiąc - tak żeby skumulować te 4 porcje żartów, które pojawiają się w cotygodniowych odcinkach. Bo teraz to jak już wspomnieli ludzie up - to jest coraz głupsze, i coraz bardziej na siłę.

Żyłka 20-03-2007 01:23

nigdy go nie lubilem, wcale mnie nie smieszy, wole wojewodzkiego ;d

Walekifa 20-03-2007 01:53

Program dobry. Ale ogólnie to Wojewódzki przebija Majewskiego,ten drugi nie mówi nic śmiesznego.

-=DanieL=- 20-03-2007 08:11

Wole wojewódzkiego. Wojewódzki zawsze rozśmiesza mnie swoimi tekstami bez żadnych wygłupów związanych z przebieranymi politykami albo maszynami. Od kąd pamiętam dużo przyjemniej mi się ogląda program wojwódzkiego niż majewskiego, może dlatego, że wole jak ktoś ma skład i sens oraz dobre poczucie humoru niż chaotyczne wygłupy.

Hansu 20-03-2007 15:17

Majewski fó, Wojewodzki fó... obaj sa zalosni...

Dr.Unknown 20-03-2007 15:26

Cytuj:

Wole wojewódzkiego. Wojewódzki zawsze rozśmiesza mnie swoimi tekstami bez żadnych wygłupów związanych z przebieranymi politykami albo maszynami.
Bo jest prymitywem i trafia do szerszej publiki.

Khalak 20-03-2007 16:06

Pierwsza seria była zajebista B) Teraz co serię, ten program leci w dół... chociaż i teraz idzie się pośmiać, ale to już nie to samo, co w 1. edycji... Na dzień dzisiejszy wolę Kubę ;)

H.Lyoud 20-03-2007 16:10

Ten program to żenada

Dark Sven 20-03-2007 16:15

Wojewódzki, Majewskiemu równy.

Łączy ich to, że kiedyś byli fajni.

Pierwszy chyba ma jakiś kompleks, bo cały czas ma seks we łbie. I Koterski... Ogółem nie śmieszne. Drugi... czasem błyśnie czymś śmiesznym. Ale gardze oby dwoma. Chociaż w SMS Danut... Posłaka Chujarska rox!

http://youtube.com/watch?v=dxRhDhf6JpU
Fragment sms.

Dolor 20-03-2007 16:24

Taki Szymon Majewski czy Kuba Wojewódzki dostaje kasę właśnie za to co robią.
Jak by mi dawali taką kasę jak im to też bym mógł sobie żartować w stylu Wojewódzkiego czy Majewskiego.

Capality 20-03-2007 19:08

Majewski na samym początku mnie bawił, ale po 5 odcinkach dla mnie zaczął się robić żałosny, na dzień dzisiejszy wole Wojewódzkiego chociaż zawsze schodzi na temat seksu

Fejkowiec 20-03-2007 19:17

Kiedys ogladalem Mamy Cie, to bylo zabawne, pozniej powstal SMS [szymon majewski show] i na poczatku tez bylo smieszne, ale teraz w wiekszosci zalosne, plakac sie chce żal.br : /

Quezacoatl 20-03-2007 19:28

UWAGA, wypowiedź mocno subiektywna...

Szymon Majewski Show... totalnie zamerykanizowana komercha, innymi słowami beznadziejny i bezsensowny zbiór głupich i płaskich żartów dla każdego. W USA tego typu programy mają największą popularność, a jak wiemy średnie IQ Amerykanina jest niższe niż średnie IQ społeczeństw większości innych państw rozwiniętych/rozwijających się... (ratuje ich to, że mają grupkę wybitnych geniuszy, którzy zawyżają im średnią).
Jest to beznadziejne robienie jaj z byle czego. W przypadku Wojewódzkiego jest trochę lepiej, gdyż on przynajmniej jest niewątpliwie inteligentny, także gdyby mu podarować gadanie o tak prozaicznych tematach jak sex itp. z każdym kogo gości, można by uznać to jeszcze za niezłe. Dlaczego IMO między Majewskim a Wojewódzkim jest przepaść? Dlatego, że Majewski robi żarty które zrozumieją nawet totalni idioci, a Wojewódki potrafi pojechać swojego rozmówcę tak, że ten nawet się nie pokapuje.
Jednym słowem Sarkazm < Ironia, bo aby zaśmiać się z tego drugiego, potrzeba trochę pomyśleć.
Już nawet nie odważę się przyrównywać ten Toaletowo-Majewski humor do takich rzeczy, jak dzieła choćby Monty Pythona czy też Ali G show.

Caer 20-03-2007 20:32

Na dzień dzisiejszy wolę Wojewódzkiego. SMS w pierwszej serii był na prawdę niezły. Ale z odcinku na odcinek było coraz gorzej... Dzisiaj program jest bardziej żenujący niż zabawny, choć czasem zdarzy się jakiś fajny tekst ;)

Jednak żaden z tych programów nie dorasta nawet do pięt Mannowi i Maternie... Kuchnia Pełna Niespodzianek, Pan Doktór i siostra Irenka... To było coś ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29.