![]() |
Morgana Hota Dipthrah
Tak jak w temacie tym razem sie dokonca nie powiodlo ; <
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20918 02:28 You lose 764 mana blocking an attack by Dipthrah. ; S |
Wredne bydle
Ten ms chcial go solo ? bo glupio pad e a ten palas zbieral combo pod 1k lub nie lepiej ledwo co zyje |
Noobowskie wykonanie-.-
|
Cytuj:
|
boze zalll ;]
|
Super extra panie torpedo bardzo chciałbym zobaczyc jak ty wykonujesz tego questa. NA BANK nie bylo by noobowskie.
|
Cytuj:
jestem ciekawy jak se poradza z Ashmunrah xD |
Cytuj:
Dokladnie tak, byla to pierwsza próba podejscia no i niestety nieudana :s |
Cytuj:
Zero zgrania i organizacji..... |
Nie ma szczęścia Cria :S
|
Maly haos... Anan chyba zapomnial co to exeta res... w sumie to juz ktory owner?... Szkoda Cria :(
|
Cytuj:
Dobrze mówi typ ; ) |
Cytuj:
Nastepnym razem zastanow sie co piszeesz jak wrzucasz filmik, bo zniechecasz sam ludzi do swojego filmu. |
Cytuj:
Yebie mnie to czy bedziesz ogldal ten film, napisalem ze nieudana ponieważ jedna osoba z grupy padla. Anan nie zapomnial o exeta res tylko ten faraon wysysa dosc dobrze manne. Gdy zabijaliśmy kolejny raz Dipthraha wychodzilo nam to lepiej. A pozatym kazdy zdobyl kolejna czesc HOTA. Cria tez przyszedł i wykonal misje ;p |
Cytuj:
|
Gz wykonania części questa. Szkoda, że wyszło tak jak wyszło.
|
Haha
Powiem tak otóż to był prawie kabaret a w roli gównej :
- Anandumim ( który myślał przez 2 min jak napisać exeta res i tak nie napisał ) - Tho~~ ( który siosial Anana jak Dip~~ przerzucił się na Volltio ) - I Congratulation Dla Zgranie zespołu to było powalające xDD A no i zapomniałem dodać jak nasz wspaniały Cria Padł xD EDIT : To już chyba 6 owner Anana pierwszy był najlepszy pozatym Anan sharuje na 2 ownery ;d |
Cytuj:
|
Chłopcze o Ananie wiem więcej o tobie napewno przynajmniej o 1 ownerze :)
Pozatym nie wiem kiedy i gdzie padłem na Orc Shaman Quest ;D Anan ci tak powiedzial że nie było many czy wywnioskowales to z tego że go atk szkielety ?? Istnieje takie coś magicznego ( może dla Ciebie wyczyn ja nie wiem ) Mana Fluid :D:D:DDDD Ale widze że ty tego nie rozumiesz , i nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz może bys sie pochwalił swoim pięknym osiągnieciem Anonimie .. wiem jedno popieram Torpedo ^^ Pozatym dzięki za komplement ;d |
Noo chyba anan się trochę na początku zagubił xD Przez ~1min. Diprath bil Volltia, ciekawe co by było, gdyby anan dalej spał ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |