Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Morgana Hota Dipthrah (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121632)

Zabster 20-03-2007 03:40

Morgana Hota Dipthrah

Tak jak w temacie tym razem sie dokonca nie powiodlo ; <

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20918

02:28 You lose 764 mana blocking an attack by Dipthrah.

; S

Gumball 20-03-2007 10:37

Wredne bydle

Ten ms chcial go solo ? bo glupio pad

e a ten palas zbieral combo pod 1k lub nie lepiej ledwo co zyje

Torpedo 20-03-2007 11:21

Noobowskie wykonanie-.-

Lester_back 20-03-2007 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1324884)
Noobowskie wykonanie-.-

Morda perwercie. Noobowsko to ty robiłeś chain armor na rooku i nic więcej, a co się wypowiadasz na temat faraonów!

paior 20-03-2007 13:42

boze zalll ;]

Zabster 20-03-2007 14:20

Super extra panie torpedo bardzo chciałbym zobaczyc jak ty wykonujesz tego questa. NA BANK nie bylo by noobowskie.

Gumball 20-03-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1324884)
Noobowskie wykonanie-.-

z tego co wiem to byl piersza proba zabicia go i mozliwe ze nie wiedziali co ich czeka dokladnie

jestem ciekawy jak se poradza z Ashmunrah xD

Zabster 20-03-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1325123)
z tego co wiem to byl piersza proba zabicia go i mozliwe ze nie wiedziali co ich czeka dokladnie

jestem ciekawy jak se poradza z Ashmunrah xD

Dokladnie tak, byla to pierwsza próba podejscia no i niestety nieudana :s

Torpedo 20-03-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 1325009)
Super extra panie torpedo bardzo chciałbym zobaczyc jak ty wykonujesz tego questa. NA BANK nie bylo by noobowskie.

Tak masz racje ze na bank nie bylo by noobowskie tak jak u was:P
Zero zgrania i organizacji.....

Vacek 20-03-2007 18:19

Nie ma szczęścia Cria :S

radzik master 20-03-2007 20:20

Maly haos... Anan chyba zapomnial co to exeta res... w sumie to juz ktory owner?... Szkoda Cria :(

dZiaKii 20-03-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1324969)
Morda perwercie. Noobowsko to ty robiłeś chain armor na rooku i nic więcej, a co się wypowiadasz na temat faraonów!

Dlaczego go wyzywasz ?
Dobrze mówi typ ; )

Neverblood 20-03-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 1325147)
Dokladnie tak, byla to pierwsza próba podejscia no i niestety nieudana :s

no i wlasnie przez takich ludzi jak ty nie ma sensu ogladac filmow. po ch** wrzucasz film skoro pod spodem piszesz ; niestety nieudana proba. Wez moze napisz posta :poszlismy z qmplami na faraona, nie udalo sie. Bedzie znacznie prosciej. Nie ogladam ale skoro pare osob pisze ze noobowskie wykonanie a ktostam sie broni ze 1 proba i nie wiedzieliscie co was czeka to od tego jest to forum. Jest opcja szukania,wystarczylo poszukac takiego filmiku i wiedzielibyscie co was czeka.
Nastepnym razem zastanow sie co piszeesz jak wrzucasz filmik, bo zniechecasz sam ludzi do swojego filmu.

Zabster 20-03-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neverblood (Post 1325886)
no i wlasnie przez takich ludzi jak ty nie ma sensu ogladac filmow. po ch** wrzucasz film skoro pod spodem piszesz ; niestety nieudana proba. Wez moze napisz posta :poszlismy z qmplami na faraona, nie udalo sie. Bedzie znacznie prosciej. Nie ogladam ale skoro pare osob pisze ze noobowskie wykonanie a ktostam sie broni ze 1 proba i nie wiedzieliscie co was czeka to od tego jest to forum. Jest opcja szukania,wystarczylo poszukac takiego filmiku i wiedzielibyscie co was czeka.
Nastepnym razem zastanow sie co piszeesz jak wrzucasz filmik, bo zniechecasz sam ludzi do swojego filmu.

Yebie mnie to czy bedziesz ogldal ten film, napisalem ze nieudana ponieważ jedna osoba z grupy padla. Anan nie zapomnial o exeta res tylko ten faraon wysysa dosc dobrze manne.

Gdy zabijaliśmy kolejny raz Dipthraha wychodzilo nam to lepiej.

A pozatym kazdy zdobyl kolejna czesc HOTA. Cria tez przyszedł i wykonal misje ;p

Rolwgordzik 20-03-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 1324715)
Tak jak w temacie tym razem sie dokonca nie powiodlo ; <

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20918

02:28 You lose 764 mana blocking an attack by Dipthrah.

; S

Cria~ :( szybko odrobisz ; )

Keiga 20-03-2007 21:40

Gz wykonania części questa. Szkoda, że wyszło tak jak wyszło.

Vidmo 21-03-2007 11:46

Haha

Powiem tak otóż to był prawie kabaret a w roli gównej :

- Anandumim ( który myślał przez 2 min jak napisać exeta res i tak nie napisał )

- Tho~~ ( który siosial Anana jak Dip~~ przerzucił się na Volltio )

- I Congratulation Dla Zgranie zespołu to było powalające xDD

A no i zapomniałem dodać jak nasz wspaniały Cria Padł xD

EDIT :

To już chyba 6 owner Anana pierwszy był najlepszy pozatym Anan sharuje na 2 ownery ;d

Lester_back 21-03-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vidmo (Post 1326598)
Powiem tak otóż to był prawie kabaret a w roli gównej :

- Anandumim ( który myślał przez 2 min jak napisać exeta res i tak nie napisał )

- Tho~~ ( który siosial Anana jak Dip~~ przerzucił się na Volltio )

- I Congratulation Dla Zgranie zespołu to było powalające xDD

A no i zapomniałem dodać jak nasz wspaniały Cria Padł xD

EDIT :

To już chyba 6 owner Anana pierwszy był najlepszy pozatym Anan sharuje na 2 ownery ;d

Zapewniam cię że o teraźniejszym ananie nic nie wiesz więc nie pierdol idioto takich głupot. Akcja poszła dobrze exeta nie poszła z braku many poza tym anan był blonięty przez szkielety. zal mi chłopcze ciebie, ale wiesz że ty padasz na ork shaman quest to nie nasza sprawa. jednak nie lękaj się zawsze możesz się wypłakać mamie a tata odrobi level na rotach! Gz mózgu

Vidmo 21-03-2007 14:19

Chłopcze o Ananie wiem więcej o tobie napewno przynajmniej o 1 ownerze :)

Pozatym nie wiem kiedy i gdzie padłem na Orc Shaman Quest ;D

Anan ci tak powiedzial że nie było many czy wywnioskowales to z tego że go atk szkielety ?? Istnieje takie coś magicznego ( może dla Ciebie wyczyn ja nie wiem )

Mana Fluid :D:D:DDDD Ale widze że ty tego nie rozumiesz , i nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz może bys sie pochwalił swoim pięknym osiągnieciem Anonimie .. wiem jedno popieram Torpedo ^^ Pozatym dzięki za komplement ;d

Jaz 21-03-2007 19:06

Noo chyba anan się trochę na początku zagubił xD Przez ~1min. Diprath bil Volltia, ciekawe co by było, gdyby anan dalej spał ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10.