![]() |
Sniper gloves dla FACC?
Witam mam takie pytanie gdyż nie wiem czy nabyć Sniper Gloves bo na waszej stronie w dziale poradniki pisze takie coś "Addon ten może zdobyć także osoba z free account, lecz będzie musiał zapłacić 2.000 złota dla Elane." czy to rzeczywiście prawda?? link tu > http://tibia.pl/quests.php?n=Hunter_Outfit_Quest czekam na odpowiedzi.
|
nie masz pacc to nie założysz sniperek... podejdziesz do Elane(czy jak ona sie tam nazywała^^), napiszesz o sniperach to ci je weźmie i da ci 2k :D
|
Cytuj:
Nie nie jestem z tibi.org.pl żeby was besztać, lubię tą stronę no ale błędy się zdażają |
tak
<10 znakow> |
Nie lepiej wyllotować z Huntera ??
|
Cytuj:
|
Jeżeli chesz mieć addon po 1 muszisz posiadać PACC po 2 sniper glowes nie jest ładnym addonem :evul:
|
nic tam nie pisze że ten addon jest dla facc bo wszystkie są tylko dla pacc chyba że rainbow outfit HEHE :baby:
|
Nauczcie się w koncu, że wszystkie addony są tylko i wyłącznie dla pacc!;)
|
Ej addony sa dla pacc a czy outifty sa dla facc??jakies inne oprocz tych 4??:confused:
|
Cytuj:
|
FACC ma dostępny TYLKO knight, hunter, citizen, mage OUTFIT...
ŻADNE addony NIE są dostępne dla FACC :] A na stronie nie ma buga... Tam pisze, że outfit jest dla PACC ;] |
............../´¯/)........... (\¯`\
............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ ......\.............\.........../............./ .......\.............\........./............./ |
Czesio_wlatca_ratuf@
w sumie tak to duże ryzyko ale chodziło mi otaki level na ktorym to sie opłaca mi 29 pallkiem nie trzeba było ani jednego uha. |
Sniperki wypadajol z huntera ale musisz miec pacc zeby miec addon :p:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |