![]() |
Outfity - sugestia
1. Pomysł na dział outfity - 100/100!!!!
2. "Poradnik" dla newbie jak zmienić outfit 89/100 (raczej większość wie, a ci co nie wiedzą, to powinni nauczyć się angielskiego) 3. Same Outfity No i tu zaczynają się schody :P a) Outfity powinny (przynajmniej według mnie) być takie jak w pierwowzorze CipSoftu - nie białe, ale kolorowe, te białe outfity są "nieprzejrzyste" - nie zabardzo widać co to co i co osobno się koloruje (a przecież o to chodzi w poradniku prawda?) 1. Brak Outfitów 2. Jeden addon 3. Drugi addon 4. Oba addony Czy nie byłoby to praktyczniejsze? A jak dojdzie Trzeci Addon to jak to będzie wyglądać? Addon Addona Adoona Outfitem pogania :P c) I to już niedopuszczalny błąd. DLA DARMOWEGO KONTA NIE MA OUTFITU MAGA W TYPIE ŻEŃSKIM!!!!! Darmowe konto ma do wyboru Mage - male albo Summoner - female Bardzo dobrze to widać po addonach. Z kolei Dla płatnego konta jest Męski Summoner i Żeński Mage. d) A taki mały "estetyczny" niby problem. Czemu jest w outficie Shamana coś takiego:" ( [Uśmiech] ) " nie lepiej pospolite ":)" Proszę o rychłą odpowiedź czemu tak jest i z wyjaśnieniem (proszę mnie również popierać lub nie popierać) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Podstawowy || Addon 1(nazwa) || Addon 2(nazwa) || Addon 3(nazwa) || 1 Addon+ 2 Addon || Addon 1 + 3 addon || addon 2+3 addon || 1+2+3 addony(wszystkie na raz)b || Cytuj:
Cytuj:
Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione. jakieś sugestie, błędy? PISAc ;] Pozdro |
Cytuj:
W planach rozwojowych jest coś...innego..lepszego....ale cichosza;) Cytuj:
Zresztą, Addon1, Addon 2, Addon 3 nie wygląda źle. Tym bardziej, że są podane angielskie nazwy Cytuj:
Cytuj:
Na przyszłość błędy zgłaszaj w przyklejonym temacie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |