![]() |
A czy TY coś napisałeś?
Lubisz pisać? Wiesz, że jesteś zdolny, a ludzie lubią czytać Twoje dzieła? Chcesz się sprawdzić, albo po prostu liczysz na wartościowe nagrody? Nie czekaj, weź udział w nowym konkursie Tibia.pl!
O co chodzi? Wystarczy napisać opowiadanie, które będzie zgadzać się z regulaminem. Zapytasz zapewne, czy to wszystko? Niestety, nie - twoja praca musi być lepsza niż prace innych! Standardowo przypomnę, że zgłoszenia ocenia jury (czyt. grono moderatorskie), nie ma też określonej daty podania wyników - mogę was zapewnić, że postaramy się sprawdzić wszystko jak najszybciej. No i na koniec najważniejsze - nagrody! Nagrody! Zwyciezca otrzyma sagę pt. "Wiedźmin". Zdobywca II miejsca dostanie trylogię pt. "Achaja". Jeśli zajmiesz III miejsce powędruje do Ciebie "Eragon. Trylogii Dziedzictwo". Regulamin - link. Temat do zgłaszania własnych prac - link. Temat zawierający komentarze - link. Zespół Tibia.pl życzy powodzenia! Pamiętajcie o cały czas trwającym konkursie SMS! |
Brawo. Każdy narzekał, że nie będzie takiego konkursu, że zawsze wymagany był talent artystyczny... A przecież tutaj dobrych pisarzy nie brakuje :D do boju rodacy ;p
|
Dlaczego nie dla grafików ;< Niektórzy będą pewnie zadowoleni.
@Kulikos Cytuj:
|
Nie wiem jak wy, ale bardziej niż przegranej bałbym się III-go miejsca...
|
IMO o wiele bardziej wartościowe nagrody niż PACCki. Mimo iż mam całą sagę Wiedźmina, byłbym zadowolony z II i III miejsca.
Niestety, dla niektórych taka nagroda to kara. Szkoda, bo frekwencja nie będzie dopisywać. |
Cytuj:
|
No widze, że tibia.pl zmieniła perspektywe nagród w konkursach w końcu skończyła się era durnych pacców ( w końcu nie każdemu chce się grać, a by sobie wystartował). Książki przynajmniej można sprzedać na allegro jak już się ma taką serie.
|
Umiejętność czytania zanika ;p ale wątpię żeby ktoś dał prace, a nie lubiił czytać. No i więcej było tych graficznych niż... Pisarskich ;p
|
Książka Eragon jest kuuuuuullllllllllllll!!! A co dopiero Najstarszy =)
|
Taaak coś na rozruszanie działu twórczość ;]
Miejmy nadzieje, że poziom prac będzie wysoki i będzie co czytać. Może też się skusze, ale marny ze mnie pisarz. Pozdro |
Szkoda, że wyszedłem już z formy :( Z chęcią napisałbym coś...
|
Heh, żeby napisać, trzeba mieć pomysł, bez tego wyjdzie oczywisty gniot. ;) Już współczuję modkom - fala opowiadań-potworków pisanych na siłę...
Aha, Eragon jest brzydki, zły, okropny i satanistyczny! Nowa moda: bluzganie Eragona. Bądź tręęędi, zacznij kląć na Paoliniego! Ale najpierw przynajmniej przeczytaj książkę. @2down: Tu masz rację, początek Najstarszego jest najgorszy z całej książki, tak samo zresztą żałosny jak wtręty 'dla tych co nie czytali poprzedniej części'. |
To nie dla mnie ;<
|
Cytuj:
Ale wielu ludzi to lubi. Cytuj:
|
a ja sie skusze tylko ze marny ze mnie pisarz hehe wiec na nic nie licze ale zawsze mozna napisac cos hehe
|
Widze nagrody sa bardzo wartosciowe... postarali byscie sie zamiast jakies gowna dawac
|
No nagrody bardzo fajne
Wiedzmiń jest ekstra |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Spróbuję coś napisać, ale wątpię żeby się udało :P |
Ja bym wolal zająć III miejsce :D
No! I wreszcie Eragon, stanie się trochę popularniejszy... :) Co prawda w "Najstarszym" jest streszczenie pierwszej części, ale ja polecam wpierw przeczytać pierwszą część, pt Eragon oczywiście :) Dla tych co niedoczytali :P I część "Eragon" II część "Najstarszy" III część Chyba jeszcze nie wyszła ;( EDIT@ Cytuj:
Jak nagrody ci nie pasują, to twoja strata! Chociaż mugłbyś coś napisać dla samej satysfakcji jakbyś wygrał >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |