![]() |
Banshe solo by 28ms
Więc postanowiłem zrobić coś co kiedyś juz było na forum ale 29 lvl ;p
Hunt oczywiście w white flower temple. Resp miałem kiepski co 15 min. poleciały mi kamyczki i blue robe. Było cieżko bo banshe sie nieźle leczyło. Więc polecam oprócz hmmów wziąść explo lub sd na dobicie. Pierwsze poszło cieżko potem biłem, aż mi się skończył bp hmmów. Zabiłem w sumie 4. Fajnie się bije jeśli zużywa się 0 manasek. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20950 Wiem, że mogłem z visa, ale dostał bym duże hity. Na 29 polecam próbować czasem bić za exevo gran vis lux (szczególnie facc) |
Service load:
0% 100% File: banshe_by_28ms_20950.rec Status: OK MD5 7ae599757864ad1bee3f684d243fc937 Packers detected: - Scan taken on 20 Mar 2007 20:19:08 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing grunt to ja trapnac x.X |
zacznijmy od zródła...po cholere Ci ta banshee? jest szmatą, to wiem, ale to nie powód by ją tam gnoić Xd zero loota, na ogół cholernie długi resp, dość niebezpiecznie a na exp+czas na banshee <exp+czas na chociażby pojedynczym respie smoka gdzies na motls(30lev+)
|
sporo bledow przy tej pierwszej.. np. kompletnie nie zrozumialem dlaczego gdy pare razy uciakala na deep yellow nie dobijales z sd a gdy sie uleczyla na green zrobiles to bez wahania.. no coz.. GZ,pozdro!
@up dla zabawy:) |
Next solo zamierzam gsa.
Na darshi pojedyńczy resp gdzie widzać gdzie jest gs. Dobrze że się nie leczy. Bedzie góra hmm a nawet lmm. Doł. Czekamy aż odejdzie. Góra hmm. etc. ;p thx za komenty |
juz mysalem ze go niezdolaz ubic xd:) spx;p
|
Cytuj:
|
@up
chodzi ci o resp koło veno? Tu jest problem z tym, że nie widze gdzie jest, a nie chce dostać ani 1hp!! I długo bedę musiał czekać aż odejdzie. A na darshi jak bedzie na środku to wejde na gore z lewej jak z lewa to ja z prawej itd.. xD dobije 36mlvl to pojde |
Cytuj:
Dla niedowiarków może ów "wyczyn" powtórzyć i nagrać chociaż uważam, że to nic specjalnego zabić w ten sposób Gsa techniką "góra - dół" ot wchodzisz na góre walisz siarczystego hita za 12 (o ile dobrze wejdzie) szybko schodzisz czekasz, aż GS odejdzie i tak w kółko. Przez te całe ponad półtorej godziny "walki" kolega dostał 1 hita za 140. Fakt, że było przy tym trochę śmiechu bo zaczął poizonować i w ostateczności zostało mu kilkanaście HP. Grunt to mieć dobre łącze, zero lagów, nieco cierpliwości, zabrać od cholery jedzenia i można się bawić. |
co by było jakby demon się nie leczył?
całkowite solo by 6-7 lvl? XD musiał troszke czekać jeśli dostał hita tylko raz xD XD easy pls |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |