![]() |
Citizen Outfit
Czy mogę zrobić quest na Citizen Outfit jeśli nie mam PACC? Na stronie głównej tibia.pl pisze że to outfit facc więc może jest taka możliwość :P
|
Mozna miec citizen outfit z facc, ale nie mozna miec addonow ;-)
Addony tylko dla PACC. Tak zawsze niech juz bedzie ;-) Tibia dla PACC, FACC [demo gra plx?] won albo nie narzekac ; ))) |
Nie. Poza tym jagbyś poszukał na forum to byś wiedział.
@up:ehhhh... sekundy ;) |
To czemu mozna mieć addon ze sniper glowers??
|
Cytuj:
Starczy? :confused: |
Na tibia.pl w dziale outfity pisze ze mozna miec addon ze sniper glowers na Faccu ale trzeba dopłacic 2k ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Niestety zmatwie cie aale Oni mają racje dla Facc nie ma addonow.
Ano za dopłatą ani wogóle :D |
sam outfit jest dla facc ale addony sa dla pacc
|
-.-
Addony tylko dla pacc a outfit citozena moze miec nawet na faccu ...X(
|
pwned >.>
Jesli chodzi o glovesy to tam chodzi o to ze faccowicze moga je odsprzedac dla Elane za 2k. >.>
Addony sa dla paccow, czy do do huja pana tak trudno zrozumiec? ;-\ |
outfit - tak
addony - nie |
Co wy gadacie ze outfity za dla facc? No to dawaj ktorys na faccu niech zrobi np Baggera ^^
|
Cytuj:
KURWA MAC Podstawowe outfity (nie dla pacc) sa dostepne dla wszytskich Addony i outfity dodatkowe sa TYLKO dla pacc jasniej sie napisac nieda -.- |
Po co 20 osob pisze to samo skoro juz 1 post odpowiedział???
|
@up
Żebyś się pytał, żal mi ciebie nieumiejąca czytać (i liczyć:()istoto |
huehue
wiecie co ja wam powiem citizen outfit jest dla facc a addony nie i wogle jestem najlepszy ^^ gz szkapa |
@up
jeden post wystarczy. @topic Odnośnie do Citizen Outfit. Ile zapłacę za rzeczy do addonów CItizen Outfit? Bo w temacie do tego nikt nie odpisuje, może tu napiszecie :P Legion helmeta nie bierzcie pod uwagę, chodzi mi ile zapłacę za 100 chicken feathers, 100 minotaur leathers i 50 honeycomb. Serwer Furora. |
@up
+- 30k zaplacisz. Najciezej honeye jest dostac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |