![]() |
Pall ma Monka do trenienia (non-pvp) ?
Czy ta runka
http://tibia.pl/spell/Convince_Creature jest dla palla ? tzn chce na non - pvp zrobić se palla i jaki musze mieć lvl żeby "przywłaszczyć" monka ? i czy jest monk dla FACC ? |
Tak owej runki może używać paladyn. Musisz mieć 5 level magiczny. Żeby "sconvincjować" monka musisz mieć, jeżeli się nie mylę 46 level i możesz to zrobić na facc'u.
|
No ale 200 many ma sie już na 20 lvl to czemu trzeba ponad 40 ?
|
Żeby sconvincjować monka potrzeba coś koło 600 many, więc 200 Ci nie wystarczy :p Wystarczyło spojrzeć na dział "potwory" na Tibia.pl ;)
|
Mogę się mylić, ale na non pvp nie można atakować summonów. Więc tak czy owak nic Ci to nie da.
|
nóób nóób
monka nie mozna przejac ta glupia runa :PP zal :( a szkoda :/
|
@Onori
Ale swojego też nie można? Nigdy nie grałem na non-pvp, ale zdaje mi się, że własnego się da, a jeżeli się nie da, to jest inny sposób na trenowanie paladynem. Tylko do tego potrzebowałbyś Sorca, lub Druida. @Up Jak to nie można przejąć? |
czyli z trenowania na non pvp na swoim monku nici ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie mozna atakować summona/convince nawet na pvp.
|
Cytuj:
|
Dlatego na non-PvP polecam bić Monka (nie summona a zwykłego potworka) lub Geomancera, ale ten "zjada" manę. Ponieważ te potworki potrafią walnąć, tak więc jakiś przyzwoity level i shielding wymagany. Najlepsza broń to kamienie.
|
@up
Monk używa Life drain (Ahh ta Tibia.pl, ofc nie napisali przy jego opisie) tak więc nawet przy wysokim shieldingu i dobrym eq Monk bedzie hital co jakis czas za 60~. Najlepsze rozwiązanie? Poprosić qmpla Sorca/Druta, żeby postawił Monka na geomancerze, tak żeby Geo bił summona, Ty lejesz z kamieni/spearów a qmpel treni mlvl robiąc np. runy.... (gdy się skończy soul poprostu pali manę) |
@up .. ciekawe od kiedy ? :confused: Chyba się tobie pomylił Monk z Ghoulem.
|
Wg mnie, najlepiej jest zsummonowac monka, nastepnie zlurowac normalnego, tak aby ten normalny ciulał convica. I wtedy zacząc skillować na tym normalnym monku.
Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi xP |
@pebe
Też się na Monka kiedyś napaliłem, miałem zamiar skillować kamieniami, a 80 Knighcik go bloczył również skillując (Skill shielda miał ~85 i dobre eq) Może nie jest to do końca jak life drain ale coś podobnego, w każdym razie biorąc go na klate raczej w spokoju nie poskillujesz :| |
OMG ludzie
1. Na pvp mozna atakowac wszystkie summony i convinvce 2. Przy pomocy tej runy mozna zauroczyc monka -.- 3. Na non-pvp nei mozna atakowac nawet swoich potworkow 4. a jaki znasz inny sposob na trenowanie na non-pvp nie uzywajac summonow i convince ?? Czy chodzi ci o ten dwarf geomancer ?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ew. na pvp można tą runą przejąć summona jakiegos sorca lub druta |
@Kojotes
Jestes pewny? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |