Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czym jest dla Was Tibia? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121850)

Durdq 21-03-2007 21:00

Czym jest dla Was Tibia?

Czym jest dla Was Tibia? Spobem na zabicie nudy, czasu. Czy wręcz przeciwnie, miejscem gdzie możecie oderwac się od rzeczywistości. Choć już kilka razy o niej zapomniałem, zawsze znajdywałem motywację i znów zaczynałem grac. Jakie jest wasze zdanie?? xD

Thoder 21-03-2007 21:12

Ja już dawno skończyłem z rl tibią. Niekiedy tylko wpadam na jakiegoś otsa jak mi się nudzi. Jedyne czym dla mnie jest tibia, to rozrywka raz za czas, niczym więcej. Cieszę się, że nie jestem jednych z tych nałogowiczów, co to nie mogą bez tej gry wytrzymać ;)

Durdq 21-03-2007 21:19

Jak napisałem w 1 poście też tak mam. Czasem wpadałem na Otsa, czasami na normalna Tibie, ale od pewnego czasu znów mi sie odechciewa grac :P
PS: SYSTEM OF A DOWN ROX!!! xD

Rykun 21-03-2007 21:29

ja w sumie gram z nudow ale jak mnie najdzie to potrafie grac duzo jezeli sobie postawie cel. teraz akurat nie gram. na wakacje zowu pewnie zaczne

Patysiak 21-03-2007 21:39

Dla mnie tibia jest rozrywką, da się bez niej żyć, lecz zazwyczaj dziennie znajduję czas na nią :P

Durdq 21-03-2007 21:46

Gdy ucze się na kompie(mam 16 lat :P) to włączam sobie Tibie, minimalizuje ją i co minitke patrzę sobie jak skile rosną:P. A gdy starzy wbijają do pokoju to chowam pasek zadań i nic nie widzą, jeszcze ani razu nie wpadłem :cup:

Xerilus 21-03-2007 21:58

"tibia jest bogiem
expienie nałogiem
skille podstawą
PK zabawą"

guehheeh xD a tak na powaznie to rozrywka i nic wiecej :P :)

Thoder 21-03-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Durdq (Post 1327736)
Gdy ucze się na kompie(mam 16 lat :P) to włączam sobie Tibie, minimalizuje ją i co minitke patrzę sobie jak skile rosną:P. A gdy starzy wbijają do pokoju to chowam pasek zadań i nic nie widzą, jeszcze ani razu nie wpadłem :cup:

To Ty masz jakiś zakaz na Tibie czy co? :p Chyba, że chodzi o to, że rodzice Cię nie mogą przyłapać na Tibii podczas uczenia się. Zresztą ja tak nigdy nie miałem ;)

Calen Futh 21-03-2007 22:13

@up: Nie wszyscy maja taką samowolkę jak ty ;) Btw. Nie wiem czy wiesz, ale również lubię SOAD ;)

@topic: Tibia jest dla mnie źródłem kilku miłych wspomnień z przeszłości.

Durdq 21-03-2007 22:15

@up Thoder
Trafiłeś w sedno. Rodzice nie moga mnie przyłapac na graniu podczas nauki :).
SOAD ROX

Thoder 21-03-2007 22:26

No widzę, że tu też ludzie lubią Soad.
@Calen Futh
Fajnie jakbyś nie robił z siebie debila :D Też nie wiem czy wiesz, ale wiem, że lubisz Soad.
@Durdq
Ja tak do końca nie miałem, że nie mogli mnie przyłapać, ale jak już widzieli, że siedzę jak kretyn przez kilka godzin dziennie i się nie uczę, to już reagowali :p

paior 21-03-2007 22:31

Odkad niegram w tibie jest do dlamnie nudna denna gra w sumie jak gralem tez nia byla ale postawilem sobie cel wbicia 100 lvl

Durdq 21-03-2007 22:34

Do mnie to sie Ojciec najwięcej czepia o to że "Codziennie przed komputerem siedzisz i nic nie robisz". Mama przynajmniej ma do mnie więcej zaufania i wie że sie uczee xD

DexteroO 21-03-2007 22:40

a dla mnie tibia jest rzyciem, mugbym w niom grac caly czas ale czeba hodzic do szkouy X( ;( :cup:

Nyksus 21-03-2007 22:44

Re:

@up
Spadłem z krzesla...<zonk>
@topic
Tibię, jak każde inny gry online, traktuję jak nauczycieli. Jakim cudem? W Tibii na pewno z 70% ludzi mówi po angielsku, porozumiewając się z nimi, sam się uczę. I dlatego w nie gram, jakieś 20% to przyjemność z grania, 80% zaś angielski, na którym bardzo mi zależy (tłumacz przysięgły po studiach plx)

Thoder 21-03-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 1327876)
a dla mnie tibia jest rzyciem, mugbym w niom grac caly czas ale czeba hodzic do szkouy X( ;( :cup:

No to super :)

@Nyksus
Wiesz... Z tym angielskim to może nie tak do końca. Jak niekiedy patrzyłem co to nasi rodacy wypisują jak rozmawiają z kimś po angielsku, to miałem ochotę wyskoczyć z okna :p Jednak w pewnym stopniu zgadzam się z Tobą.

Durdq 21-03-2007 22:46

@Nykus
Wg. mnie to właśnie jest pozytyw Tibi. Że grając w nią możesz jednocześnie się uczyć angkielskiego. Przynajmniej ja tak myślę

DexteroO 21-03-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoder (Post 1327886)
No to super :)

nom, jak padne to puacze, ledwo wruce ze szkouy to wlonczam kompa i gram do 2 rano bo potem mama fhodzi i kszyczy na mnie i rano o 7 do szkouy i znuf wracam i tak dalej

acha mam 14 lat ale hodze do 5 klasy bo siupnolem pszes tibie

pozdro dla maniakuf :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Thoder 21-03-2007 22:55

@DexteroO
Słuchaj, to nie o to chodzi, żebyś robił z siebie debila, tylko, żebyś tutaj porozmawiał jak człowiek. A jak nie potrafisz to nie udzielaj się i idź pograć w Tibie.

Durdq 21-03-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 1327892)
nom, jak padne to puacze, ledwo wruce ze szkouy to wlonczam kompa i gram do 2 rano bo potem mama fhodzi i kszyczy na mnie i rano o 7 do szkouy i znuf wracam i tak dalej

acha mam 14 lat ale hodze do 5 klasy bo siupnolem pszes tibie

pozdro dla maniakuf :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

UEHHH widze że mamy tu perłę ortografii xD. Tak na serio: aż taki jestes dyslektykiem, czy nie wiesz jak sie stawia ó,ż,ź itp.??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04.