![]() |
62ED D-lair Venore.
Y.. film taki troche stary, chyba z przedwczoraj.
Trwa jakieś nieco ponad 30min, wbijam jakies 30k expa, moze troche wiecej, nie pamietam. Loot niezbyt zachwycający, ale chyba nie jest nudne, i moze służyć jako pokazanie jak bezpiecznie klepać dragi 62ED bez utamo vita broń boże;D (bo spotkalem takich;p) http://www.**************/file/rs731g enjoy! |
Cytuj:
Cytuj:
Już sciągam. No i czekam na kolejne filmiki. Nie poddaje propozycji czekam na coś czym zaskoczysz :D |
Owned
Dla naprawdę bardzo ostrożnych:
File: dlairme.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 f59a93a62c823c02335b3f35a5bb58df Packers detected: - Scanner results Scan taken on 21 Mar 2007 22:10:23 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing @Topic: Hunt jak Hunt każdy nudny no ale sam jak byłem mało doświadczony to oglądałem takie filmy...a więc jestem za tym, żeby takich filmów było więcej bo z tego co widzę to bardzo dużo osób się właśnie pyta o podobne filmy ale w złych działach...Ogólnie to co mogę powiedzieć innego...Gratuluję ; ) |
Szkoda tylko że loocik nie dopisał, ale i tak niezły exp. Widać Estroz tylko przyszedł na D-Lair i od razu mostek zablokowany...
|
|
miałeś waste?
@topic najlepsza taktyka [; |
Spoko =] Lubię takie filmiki
|
@up
Co szanowny pan ma w podpisie? PHP Kod:
@temat Dobrze, że polowanie bez użycia magicznej tarczy, albowiem wyprawa na pewno by się nie opłaciła. Jakbyś mógł, to nagraj jeszcze jakiś filmik z Katakumb, bo wcześniejszy też mi się bardzo podobał. |
Cytuj:
http://img440.imageshack.us/img440/2...ap98ka5.th.jpg |
Cytuj:
Cytuj:
scr Cytuj:
|
Tak, jeśli już jesteś na D-Lair przed nim to wypas gorzej jak chcesz wejść, a on tam już z noobem stoi. A co do tombości to można zwiedzić tombe tą na ruinach w sobotę z jakimś blokerem :P.
|
hmm dziwne;/ to zajmuje 1,2 mega i trwa 30 minut a film ktory trwa 50 minut zajmuje mniej wiec.... a pozatym jak rozmawiales z tym kolesiem jakims to jak sie zapytal czy film krecisz to potwm cos bylo o keylogerze;/ robcie co chcecie....
|
Cytuj:
Oddawaj mojego plate seta. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |