![]() |
66 Ek pwned
|
Owned
Dla Bezpiecznych:
File: tebariuspwned_21042.rec Status: OK MD5 5f474fd7b91100186821469720f661b0 Packers detected: - Scanner results Scan taken on 22 Mar 2007 14:29:41 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing @Topic: Ogólnie powiem, że nad takimi wypadami na PK byście musieli jeszcze potrenować no i oczywiście Gratuluje Fraga no i loota ; ) |
Przestan spamowac tymi skanami.Keylogger moze i w rec jest,ale po uruchomieniu przez tibicams nic sie nie stanie...
|
Tak nad pefałpe to musicie jeszcze troszkę poćwiczyć, no ale w końcu się wam udało no i gratuluję loocisza, a te burścisze to dla szpanu mam nadzieje :confused:.
|
Owned
Cytuj:
@Topic: Cytuj:
|
Cytuj:
@temat Ściągam. |
1 spostrzezenie - idziesz na pking z odzaczoym unmarkiem... gz
2 spostrzezenie - nie bloczycie go prawie w ogole... reszta fajnie lacznie z combo ktore wam siadlo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys mogl zauwazyc to filmik nie jest krecony z mojego profilu wiec nie dla mnie to gz a to ze go nie bloczymy to nie moja wina ze oni sie pogubili ja juz go dawno bilem a po chwili zauwazylismy ze chlopak nie ma liny i musi pod rope place stac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |