![]() |
Koxyl Life (Kyra) WMV
Nom to jak w tytule film wmv z Koxyl Life (20-110lvl) z tym ze adv z screenami dałem tylko kilka na filmie jest anihilator, demon helmet, helmet of the acient w moim wykonaniu no i jeszcze tam jakies inne filmiki... :p
Zrobiłem ten film bo 18 marca char ten został zchakowany i zjechany z 118-65... W sumie ja juz tym charem nie grałem, bo sprzedałem go na 110 lvl ale i tak zrobiłem ten film ;) Link... http://rapidshare.com/files/22261226...0001*****.html http://uploaded.to/?id=5fxeoy No... i jeśli sie będzie podobało to zrobie razem z terazniejszym ownerem część 2... :P No i comets plx... :P No i uwagi na przyszłość tez sie przydadza bo to mój pierwszy film w wmv...;p |
file not found zle skopiowales linka :)
|
Cytuj:
Film ladny naprawde ladny:D:D dobra robota^^ |
Cytuj:
ale kijowy transfer : / @edit dosc ladny film, muza dosc dobrze dobrana i najwazniejsze - nie bales sie pokazac jak padasz i za to wielki + ;d |
dobrze tylko trzeba ***** zamienić na wmv
|
Ehhh...niemoge zminić tych kropek musicie sami sobie radzić bo jak edytuje nadalw wyskakują :P
Ale dałem tez na uploaderze wiec jak ktoś miał by problem z rapidem to na górze jest i drógi link ... :p |
Pokazany sens grania w Tibię. A wmv ładny jak na pierwszy, tylko mało filmów, a dużo zdjęć.
Cytuj:
|
Dobry filmik Kox ;) fajna muzyczka zwłaszcza ta o którą Cie na gg prosiłem ;)
pzdr czekamy na new i jazda =P |
Dobry wmv XD Pokazales jak ladnie trzymales sie w trapach :D
Tylko muza mi nie podpasowala :< ogladalem na wylaczonym glosie z moja muza XD A tak to good |
Nice Gz
Chyba najfajnieszy WMV o zyciu gracza jaki ogladalem, wszedzie idealnie dopasowana muzyka wielkie Gz! I Jakbys mogl to podaj wszystkie Tytul Utworów jakie byly w filmiku bylbym wdzieczny.
pzdr |
Kox może masz ochotę się ustawić na browara?? Bo ja również jestem z LBN:] pozdro
|
Kox nie wiem cyz mi sie zjebalo cos czy tobie ale sciagnelem z uploada i jak sie konczy screen z 104 lvla to koniec i wraca na pcozatek
|
Cytuj:
No a tu muzyczka tak jak prosiłeś ;) 1. Rushroom - Dont Give Up (Original Mix) 2. Ali G - In Da House - Baddest ruffest 3. DJ Yanny - Rhythm Is A Bass (Hands Up Club Mix) 4. Fat Joe - the crack attack 5. Fat Joe - The Wild Life 6. Dj Ozi - Juicy Pen (Hot Girls Vocal Mix) 7. East Clubbers - My Love (Real Top Electro Rmx) ;> Cytuj:
|
Kox Rox... :p
|
Widze ze film sie podoba... :):):)
A ja juz robie kolejny tym razem z pk'wania... ;) Jutro wstawie na forum... ;> |
Cytuj:
|
ty Triblesem? czy jakos tak? ;]
|
Cytuj:
To ze nie lizałem nikomu d**y nie znaczy ze ł*** jestem... ;> A co do tego zabijania to zabili mnie 2x... ale jakby tetros chara nie sprzedał to ciebie by cf****i na kyrze... ;D Wiec ciesz sie ciesz... .) Your Kox... |
[quote=Robert Lublin;1330051]Hehe dzięki ;)
No a tu muzyczka tak jak prosiłeś ;) 1. Rushroom - Dont Give Up (Original Mix) 2. Ali G - In Da House - Baddest ruffest 3. DJ Yanny - Rhythm Is A Bass (Hands Up Club Mix) 4. Fat Joe - the crack attack 5. Fat Joe - The Wild Life 6. Dj Ozi - Juicy Pen (Hot Girls Vocal Mix) 7. East Clubbers - My Love (Real Top Electro Rmx) ;> wielkie dzieki ziomek! Hail Kox Rox xD pzdr |
Owned
No trzeba przyznać, że jest to jeden z lepszych filmików jakie widziałem. No jedynie czego tu brakowało to więcej filmów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |