![]() |
Zagadnienie do Death Ringa
Ciekaw jestem co by się stało, gdyby ktoś przeszedł rooka bez shielda zeby wychodząc z rookgardu mieć 10 shieldingu.
Ten ktoś oczywiście wybrał by profesję knight. A więc na 10 shieldingu, już na mainie, założyłby death ringa. Czy jest możliwe to, że miałby 0 shieldingu? Ciekawy jestem jak by podszedł do jakiegos potwora, jak by szybko wbił następne poziomy shieldingu. Prosiłbym o brak głupich komętarzy :) |
Cytuj:
Raczej nie da sie zejsc ponizej 10 shielda, ale to ylko mi sie tka wydaje xD A jesli by sie nawet dalo, to by mu liczylo skilla tak jak na 10 wiec by nie bylo roznicy ;s |
mozliwe lecz kasozerne np speary ty bijesz ktos bloczy albo z luku ale waste ale mozliwe
nie da sie zejsc ponizej 10 shielda probowalem ;] |
Cytuj:
|
Nie lepiej bic z 2 recznej broni ? wtedy shield nie skacze i nie potrezbny jest bloker ......8o
|
A nie lepiej tak jak kolega up napisał nie zakładać tarczy ? wtedy skil ci wcale nie podrośnie
|
Jestem prawie pewien ze skill nie spadnie do 0 z 10. Jak padasz na 1 lvlu na rooku tez lvl nie spada ci na 0 albo -1. 10-ty skill jest odpowiednikiem 1 lvlu. To jest tak jakby podstawa.
|
Poszukajcie na tibia.de (na forum) byl taki temat i byl tez film nie da sie zejsc ponizej 10 shielda z death ringiem czy dedami...
Thread end. |
10 jest (chyba)minimum generalnie death ring dziala za krotko by uzywac go do skillowania
|
Nieda sie zejsc ponizej 10 Skilla,wiec Death Ring tylko by sie blyszczal na Slocie na ringi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |