![]() |
Noob letter
wlasnie dostalem letter z wiadomoscia
Darashia Dear Player! We are informed you have broken the rule of Tibia (#3g). We are considering possibility of banishing your account. For more informations please login to our page: tu byl hack link Copyright 1996-2006 CipSoft GmbH. oczywiscie wiadomo o co chodzi ;p a wiec ktos chcial mnie haknac co ciekawsze na tym liscie jest name czlowieka ktory to wysylal i okazalo sie ze to czlowiek z premium accountem czy GM akceptuja takie rzeczy jako dowod??? |
niet...........
@down:pebe: wow, to jednak się coś zmienia na dobre z GMami :) |
Sprawa juz sie wyjasnila.Ten koles wysylal lettery do wielu ludzi
akurat mial pecha bo trafil na GMa na Uniterze i dostal bana,jego nick to Elanisto |
Wg mnie powinieneś zgłosić to do GMa, u nas na serwie jak sie GMowi nudziło to zbierał takie listy (pisał do wszystkich graczy żeby pisali do niego jeśli takowe znajdą) Więc wydaje mi się ,że jeśli dasz GMowi taki list tamten pan może dostać bana.
Edit: Jestem za wolny :( |
Cytuj:
|
Zdarzało się nieraz, gdy ktoś reportował tego typu sprawy sam dostawał bana.. ; )
|
Cytuj:
@down - o to mi chodziło :P Kiedyś wystarczyło otworzyć dokument i po kliknięciu "ok" zamiast "cancel" nasz nick pojawiał się jako nick autora. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |