![]() |
Daster Thoro 84 ms owned.
Filmik nagrany by me. Chcielismy tylko ujebac pk... pech chcial ze to byl char Daster'a. Pech, ale dla niego:).
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/21091 |
Calkiem nice, ale kto zalozyl ta gildie w ogole wiecie co to jest ZULU KINGZ?
|
Nieustraszony Daster w końcu padł ? Graty :D
|
Lubię patrzeć, jak giną takie cwaniaczki, a przed śmiercią błagają o litość.
|
Hasuhsaushaush Daster znoobil totalnie asuhasuha lachac mi sie z niego chce jak niewiem co ale powiem wam jedno i tak wszyscy popadacie ^^ milej zabawy w pz ^^
|
06:51 Daster Thoro [84]: omke w8
06:52 Daster Thoro [84]: ja nie bilem 06:52 Daster Thoro [84]: stoj 06:52 Daster Thoro [84]: w8 06:53 Daster Thoro [84]: co mam ci dac pod zastaw teraz?? 06:53 Daster Thoro [84]: no co chcesz teraz ... 06:55 Daster Thoro [84]: podpisaliscie wyrok smierci na sibie hahahahahahahahahahahaha dobry filmik, zero pefałpe ten sorcer ma :PP |
Cytuj:
Imię: Dudzix Toraeheos Profesja: Elder Druid Gildia: Last Legion Świat: Candia Poziom: 53 Poziom mag.: 50 Śmiem mniemać, że Ty także ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha
hehe :D
dobre nie dość że zabili mu tego Druida to jeszcze urąbali mu tego Sorca ;) spoko filmik :) |
"Nieustraszony daster" rozumiem ze to mial byc zart ?
Jak ktos, kto nie wie co to jest pvp moze byc nieustraszony... |
woah! ale kozak ;]
|
>.<
Pieprzycie głupoty o człowieku którego nawet nie znacie ... Ja nie zdążyłem go poznać tak dobrze jak bym chciał, ale jednak troche gadaliśmy. Nie jest to żaden noob, a jego pvp nie można oceniać po jednym filmie ... Każdy może mieć zły dzień. Przyznam się, że filmu nie oglądałem jednak wkurzają mnie komentarze innych użytkowników, w 90% (lub więcej) nie znających tego człowieka. Następnym razem prosze Was 'Nie piszcie wyroków' na kogoś o kim nie macie bladego pojęcia ...
Your Bykunn |
Cytuj:
Daster po prostu znaabił, może miał gorszy rzeczywiście, może nie ^,^ Ale tutaj niezły popis dał... sam się trapnął praktycznie, a na koniec to błaganie o litość... śmieszne to było w zestawieniu z jego wcześniejszymi słowami... |
Nooo bardzo ladny film :)
Nigdy nie mozna byc zbyt pewnym siebie :) Zbrozlo, mam nadzieje, ze sie jeszcze zgramy kiedys w jakiejs akcji ;] |
W sumie to na początku kozaczył,rzeczywiscie zdaje mi sie ,że zły dzień miał aczkolwiek widziałem go w akcji i pokazał swoje pvp z innej strony:D
Zapewne i tak popadacie... Yuhhyn. |
Cytuj:
|
Nie wiem dlaczego ale dobił mnie ten noob :
11:17 Grozisz mi [8]: sell<blue robe><devil helmet>><hat of the mad><2 obsidian lance><7 green dragon leather><7 tortoise shell><37 bat wings><33 wolfpaw><256 chicken feathers><2 honey combs>bp uhs<vampire shield> Też mnie to dobiło : 11:27 Daster Thoro [84]: podpisaliscie wyrok smierci na sibie W sumie ładna akcja, ten MS to "noobek'. |
No i zaczelo sie wasze padanie ;)
Izzu evull Mar 23 2007, 12:24:51 CET Killed at Level 40 by Tyferius |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |