![]() |
Dojscie do smokow na PoI
Witam,
Czy moglby mi ktos powiedziec jak dojsc na Dragi i DL na PoI? Chcemy sie tam wybrac ale nie bardzo wiemy jak dojsc. Jesli jest to qs prosze o napisanie mi tego na priv albo dac link. Z gory dzieki. Nie mowcie zebym szukal bo nie ma. Zreszta co mam wpisac w szukarce? down@ a mozesz mi napisac na priv? albo dac link? Ja ide 60 ed a kumpel 110 ek i bedziemy ropac z 2 dsami. Chodzilo mi raczej o itemy czy cos..To, ze idzie sie przez domek necro to akurat wiem i mnie to nie urzadza ale dzieki. |
ymm powiem tylko ze idziesz do domku z undeadami na pohu <ds , ghoul itp > tam kopiesz dziure pickiem w polnocno - wschodnim rogu i tutaj zaczynaja sie schody , musisz miec pare itemow (nie powiem - QS? ) i w zasadzie pozniej juz tylko w dziure i jestes
swoja droga jakie/jaki masz level skoro chcesz tam isc a nie wiesz jak ?? szybko tam pasc mozna ... @edit lap linka : http://tibia.pl/earth.php?x=32771&y=32344&z=7 |
To Ty se nie pojdziesz :P, bramka od 80 lvla.
|
Cytuj:
@up: Bramka levelowa jest znacznie pózniej...Na dl'e tam może se pój¶ć nawet 6lvl (~~oczywi¶cie z dobr± ekip±~~)xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widze, ze nikt nie zna dobrze drogi tutaj, eh.. |
Wyslalem ci na PM wiadomosc ze spoilem jak dojsc. :P GL
|
up@ Kocham cie; d
mozna zamknac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |