![]() |
Furora 201 ek owned <small battle>
|
Biedactwo :D :D
Spoil: http://img296.imageshack.us/my.php?image=imargahu6.jpg Wreszcie coś się duskom udalo :< |
plz daj ktoś rehosta - musze to zobaczyć :]
|
chciałeś uratować zwida??
@edit Cytuj:
inteligentna wypowiedź -.- |
mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d
kara.rec ilosc sciagniec 180 lol @ktos tam co pisal padasz nie padasz tylko "LEZYSZ K****" ;]] |
Imargam 1:2 Taifun Devilry
|
Cytuj:
Wcale nie znoobil, probowal ratowac Zwidka co mu sie udalo;> ale niestety ofiary zawsze musza byc :P Dobrze, ze sie nie przejmujesz ze padles;> bo to tylko gra... Btw. Podobaja mi sie wasze akcje na furorze, zawsze sa ciekawe;> open battle sie nie boicie widze;p |
Cytuj:
huahuahuahahuhuAuhAHUahuaHUAaa |
zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..
|
Co do filmu, własnie obejrzałem i to co o tym myśle.. ;]
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;] Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;] pozdr ; ] ps. znowu pare noob charow po stronie Vision :D ps2. pierszy raz widze jak Taifun cos pisze oprocz czarów ;D Cytuj:
|
Owned
@Offtopic: Nie wiem jak wy ludzie lubicie Duskiness, przecież Taifun to jest człowiek który daje Paymenty ludziom od 100lvla jeśli nie chcą dojść do niego do Gildii. Ogólnie nie wiem dlaczego tak się ludzie mścicie na Imargamie, może za to, że dużo gra bo lubi grać i osiągnął lvl który wy nie umiecie osiągnąć...
@Topic: Szkoda, że padłeś bo Ja tam do Ciebie nic nie mam. Raz tylko zobaczyłem, że od jakiejś dziewczyny przy ataku na Ab'Dendriel chciałeś Armor i Ci dała Knight Armora i ludzie robią z tego jakąś tragedie. Jest w tym różnica prawda, że on wziął Knight Armora a nie jak Taifun Devliry który bierze lvl i jeszcze chce Payment jak ktoś nie chce dojść do jego Gildii. Ogólnie to Open Battle było takie sobie ; ) P.S: W Fragach było 5:5 no ale licząc jeszcze zginięcie Spaawa i Czipsu to 7:5 dla Vision ; ] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT> Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;] |
Owned
Także można dodać, że Imargam nie przeżywa tego zginięcia a wręcz jeszcze się tym chwali, że pomógł koledze...Według mnie to nie jest żaden "Noob" czy jakoś tak tylko normalny Tibiijczyk który gra dla przyjemności. A co do po pchnięcia to chyba sam nie wszedł w Trapa prawda?-.-'
|
Cytuj:
|
~~ Hail ~~
Hehe:) bardzo dobrze ze wreszcie Duskiness pokazło na co ich stac :]
ladne fragi hehe;) |
mozna prosic o rehost?
z gory dzieki. |
Cytuj:
co i tak dla mnie jest małym osiągnięciem, bo taifun ściska na 1 mort hura takich ~120 sorców typu barles, kerston. |
Pwn3d :| Mmmm Go Go Vision pwn dusks
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |