![]() |
Tomby?
mam 32lvl(niedlugo 33lvl)
Na jakich Potworach moge bic lvla zeby nie wastowac za bardzo i osiagac 20+k/h Na Piratach poziom 1 16-18k/h z 2 monkami zazwyczaj sie zwraca 1k poziom 2 18-24k/h z 2 monkami nigdy sie nie zwraca Scaraby maja za duzo hp Tomby z nowym rodem/ jakie tomby? |
Proponuje Tar Tomb ten przy błocie na północny-wschód od miasta. Masz tam sporo ghouli. Myślę że ten tomb jest dostosowany do twoich wymagań, oczywiście możesz tam zejść piętro niżej tam też dużo nieumarlaków B)
|
Tar tomb expisz na -1 ale czasem zejdz na -2 :) jak zrobisz lot baga to sie zwróci :)
|
Ewentualnie może stone tomb -2?
Dużo ghouli, z 5 scarabów, 2 mumie, 2 stalkery, chyba 1 crypt shambler więc nie ma wielkeigo ryzyka. Spróbuj :P |
Ja proponuje tomb Thalasa. Stawiasz 2 DSy + bijesz z volcanic rod. Co tam jest ? Ghoule, Mumie, Scaraby, Crypt Shamblery, kilka Vampirów oraz kilka DSów. Zarówno Vampy jak i DSy dobijasz z visa.
|
po pierwsze to zycze powodzenia z 2 dsami tam za tp, po drugie exp z summonami jest BEZSENSOWNY. polowe expa wpieprzaja summony...
|
Cytuj:
|
Ja proponuje Ancient ruins tomb na -2 duzo mummi, ghouli,ghostow i 1 resp vampa
|
Proponuje stone tomb za tp Z LEWEJ STRONY bijesz tempest/volcanic rod + ds i monk albo 2 monki, 1 resp vampa duzo mumi ghouli kilka slimow cryptow i scarabow
P.S. Nie idz na prawa strone bo tam na wejsciu mozesz miec 2 crypty + 4 vampy + ds |
Proponuje Ci wbic 36 na Anicent Ruins -2, a później lecieć na stone tomb za tp na lewą odnogę bierzesz 3 bp mf stawiasz 2 dsy i lejesz z volcanic masz exp od 25 do 30 k/h i po 2 h jesteś 2k w kasie do przodu + jakies perły i two handed swordy :) A jeśli nie będzie ci zalezało na kasie to lejesz sam z tempest i z e vis:p
Exp z summonami jest lepszy bo nim ubijesz taka mumie z roda to minie troche czasu, a z takim dsem ubijesz w tym czasie 2 lub 3 mumie i expienie z summonami to mniejszy waste, a twórcy tematu zależy na tym żeby wychodzić na + :) Pozdrawiam i życze powodzenia w grze :) |
Zeby nie zakladac nowego tematu:
Gdzie moge expic: MS, 33 lvl, 32 mlvl zeby bylo duuzo ghuli, ale zeby nie bylo crypt shamblerow wrazie co zeby bylo male ryzyko smierci. |
a gdzie ja ???
Lvl 22 mlvl 22 i zeby szybko szedl level ktory tomb zeby byly najwyzej ghule , mumie , crypty (nie duzo) , scaraby(moga byc) , i larvy :( G:baby: Dzie? |
a gdzie ja ???
Lvl druid 22 mlvl 22 i zeby szybko szedl level ktory tomb zeby byly najwyzej ghule , mumie , crypty (nie duzo) , scaraby(moga byc) , i larvy :( G:baby: Dzie?[/quote] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |