![]() |
82 ek 89 rp own3d by noobchars (nebula)
|
Szczerze to podobało mi się, lecz zadziwiła mnie postawa tego 111 msa hino~
w waszym teamie było około 5 red skuli co oznaczało ze by nie stracił całego bp sdków a powybijał by paru ludzi no i knight by wyszedł z trapa. Nie wiem czy są znajomymi ale jeżeli tak, to na miejscu knighta bym go trapnął na jakimś huncie. |
jeden z tych noobcharow z manhatanu to ten 111 ms hino ;[
|
17:48 Quapouchy [82]: p[lz kurwa
Blaganie nie pomoglo ;/ |
Faaaajny film ;].
Trzeba przyznać ze w tym trapie miał małe szanse bez niczyjej pomocy... ;). |
Hehe milo sie oglada zwlaszcza ze mam 100m do mhtt:PP
|
co do filmiku po chuj tyle noobow braliscie ;> zawsze fragi po max 7~ osbo biliscie;d
|
Cytuj:
Pk to zabawa dużo ludzi lubi się bawić xD Im wiecej tym lepiej :> |
palek co całkowicie zjebał aż mi go szkoda Knajt se o wiele lepiej radził troche ich tam powybijał już myślalem że wylezie z tamtąd a tu ded 0.o i niewiem dlaczego chyba mial extaused bo stał na dip i cały czas chmurki były chyba że w tym gronie pk były jakieś knajty... ale tak to jest teraz z tymi hotkeyami niby sie łatwiej uhać ale jak człowiek ma palec cały czas na klawiszu i go leje sporo osob to w panice naciska cały czas ten klawisz i sie pozniej robi extaused sam tak wiele razy padłem jak mnie na tombie otoczyło pełno monster to ja w panice cały czas f 12 i nagle przestało działać i zonk o.0
|
Cytuj:
Nie próbowal sie uhać bo juz niemial czym. Niewidziales jak nieudolnie blagal o litość? Ale nie, my nie wybaczamy atakowania nas xD |
omg
NICE xD ale sie posypali:D
|
Cytuj:
możliwe że już mu się uh pokończyli ale cholera wie albo brak uhów albo extaused albo się "zapomniał"xD a może już sie poddał bo miał aola a niechciał uhs tracic |
@up sokoli wzrok masz,obejrzyj jeszcze raz film i zauwazysz ,że: wypadł z niego backpack ,więc nie miał Aola,a gdy opanujesz czytanie ze zrozumieniem zakumalbys wczesniej ,ze padnie ,bo tak bylo napisane w temacie,a Ty napisales ,,juz myslalem ,ze ucieknie"sorry,ze sie czepiam:baby:
|
haha ładne fragi jak na takich 20+ ..
te 82 kina taki pewny ale jednak: 10:21 Quapouchy [82]: p[lz kurwa :D _____________________________ |
Według mnie film spox (bo go robilem :|)
Ale poczekajcie na wiecej :D Hail Manhattan |
HHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAA IIIIIIIIIIIIIIIII LLLLLLLLLLLLLLLLL
:cup: :cup: xDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |