![]() |
Sposob na draga
Tutaj mam prosbe dla doswadczonych graczy grajocych ryckami :miecz: Jezeli znacie jakies taktyki walki z dragiem to napiszcie :)
z gory thx za odpowiedzi |
Najlepiej ustawic ful def i walic z hmmow. Pamietaj tylko ze ciagle musisz stac na ukos od draga, by nie walnal ci z fire wave :):) A i wez pare uhow i dobrze by bylo jakbys mial zalozony na sobie dragon necklace (zmniejsza o 10% obrazenia od ognia), z doswiadczenia wiem ze nie raz ten amulet uratowal komus zycie :D:D, ale nawet bez niego dasz sobie rade. Mam nadzieje ze ci pomoglem. Good luck !!
|
1. Stoj zawsze na ukos od draga (ominiesz f-wave)
2. Bierz 2 reczna bron (jesli masz britgh sworda i GSa to wez GSa, ale jesli masz bright sworda i two handa to wez brighta) [obrazenia draga z lapy sa smieszne, wiec i tak def Ci sie nie przyda] 3. Jesli idziesz w grupie i drag ma red hp, to nie biegaj za nim tylko niech sorce/druidzi/pallowie go dobija z dystansu. 4. Jesli idziesz w grupie probuj ustawic go tak zeby drag nie byl odwrocony ryjem do twoich kumpli (zeby nie dostali f-wave) 5. Jesli chcesz uciekac przed dragiem uwazaj na jego f-wave! Hmmm to chyba wszystko :P |
Dzieknx stary :) mosialem to wiedziec zeby dojsc do gildi :berserk:
|
Cytuj:
I co teraz bedziesz dumny z siebie ze nalezysz do gildi na ktora nie zasluzyles ? |
To byl tylko 1 z czaci egzaminu do gildi(narazie bylo ich 2np.zabicie solo mino guarda)zostaly mi jeszcze pytania na temat zasad naszej gildi.Czlowieku sam wiedzialem wiekszosc z tych rzeczy ale lider powiedzial ze musze popytac sie o wiecej-i sie popytalem :berserk:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |