![]() |
Naruto na Moscie
temat do zamkniecia/usuniecia
|
Pierwszy? To do przyklejonego tematu!!!111oneoneoneone
Tam przynajmniej nie zaglądam... |
Nie zrozumiałem o co chodzi.
|
Nie lubie naruto i mi sie nie podoba =/ wiec 2/10
|
Nie zobaczyłem nawet całego fake'a, ale doszedłem do jednego wniosku: autor ogląda zbezczeszczoną wersję Naruto na Jetixie i myśli, że jest fajny.
Ciekawe, nawet jest jak w oryginale! Zauważyłem tylko jeden ślad krwi, wszystko jak na mojej ulubionym programie. Poprawka, ten fake jest świetny. Jeden element mnie kompletnie rozwalił: http://img71.imageshack.us/img71/7575/lolqt9.png owned |
Glupie nie wiem o co chodzi! Grafika slaba np ten paintowy statek malowany recznie albo ten noz w zebach dam 4\10
|
no niezle ogladalem ten odcinek
|
Przejdę od razu:
-grafika -bez "says" -te "coś" przy moście -jeszcze raz grafika! -na 99,9% robiłeś na podstawie zjeb**ej wersji "Jetix" To wszytko,nie mam siły bluzgać... |
Statek rządzi!
|
Buahahaha.... OWN3D. Statek RoXoR.
P.S. Obrażasz Naruto i Jetix (gosh...). |
Hm... KPSNF!
|
To jest tak boskie jak BASSHUNTER !!!
Nie no ogólnie lubię Naruto ale to jest przesada... Gdyby jeszcze Outfity były podobne to było by lepiej, ale tak... To jedynie statek mi się podoba !! |
|
powiem wam ze to nie jetix i nie jestem za naruto w jetix ja ogladam tylko orginalne wersje
|
Buahahahehehehehihiihihihahehe. Krzywy most, głupi statek, dziwaczna fabuła której nie czaje 3/10. Wychodzi na to że ten fake jest tylko dla wtajemniczonych w ten anime ( czy co to jest...) Postaraj sie na drugi raz.
|
Cytuj:
"Orginalne" wersje? To ile ich jest? Cóż to za rodzaj? Chłopcze, daj sobie spokój, to widać jak krowie na rowie, że ktoś tu ogląda z dubbingiem. Po postach, stylu. Ciekawe, z jakiego korzystasz źródła? Ostatnio wszędzie pełno Naruto na forum... Dziwne. To chyba nie przez polską wersję? |
Cytuj:
@Fake Tak, to jest boskie :F http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Syf to nawet Naruto nie przypomina -.- 0/10
|
Syfiaste :S lbeehhhh
|
Dobra dziecko Jetix - nie obrażaj naruto...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |