![]() |
Zrookowanie?
Jeżeli postać zostanie zrookowana (chyba tak się to pisze) to czy po ponownym wyjściu na Main zasta w depo te same rzeczy co wcześniej czy kompletną pustkę?
PS Na forum szukałem jednak odpowiedzi nie znalazłem. Jedyne co wyszukałem to newsy o zrookowanych h-lvl. |
wszystko sie resetuje, kapitał w banku, itemy w depo itd.
|
Wydaje mi sie ze itemy w depo zostaja.
|
Depo
Chodzi głównie o depo bo mam postać (zrookowaną) i u niej w depo jest 30K i pare itemków. Chciałbym przerzucić to na inną postać. Muszę więc to wiedzieć, żeby nie tracić czasu na przechodzenie rooka ;/.
|
Rooked- nowy char, stary nick
|
Z tego co wiem, resetowane jest wszystko: questy, addony, kasa, eq .. Zaczynasz jako nowy, świeży gracz z czystym kontem.
|
Cytuj:
|
ITEMY ZOSTAJĄ!!
Więc nie piszcie jeżeli nie macie pojęcia. Ja miałem RS'a wróciłem na roka pozniej na maina i itemki zastałem w depo. |
Itemy w depo zostają, wiem bo sprawdzalem!!
|
itemy zostaja ale kasa w banku, addony, skille, etc sie resetuje
|
Cytuj:
#Edit :o cenzura :o |
No dobra...
A co muszę zrobić żeby zrookować postać? Musi być określony czas na poziomie niższym od 8?
|
Cytuj:
Dead, dead i jeszcze raz dead. Musisz osiagnac 6/5 lvl na mainie. |
Cytuj:
Sprawa wyjaśniona. Proszę modka o zamknięcie tematu. |
s*******aj na tszrzewo!
|
macie szczensie ze mieszkam w smietniku bo weas nie zlapie!
|
@kris-301
Po co odświeżałeś temat sprzed roku, tylko żeby odpowiedzieć skoro sprawa i tak jest już nieważna? "klozet" temat... |
Wystarczy spaść poniżej 6 levelu i na rook się wraca jako pierwszo levelowiec ; ) itemy naturalnie z depo zostają reszta kaput.
|
wszystkie rzeczy które masz na sobie wędrują do dp a kasa do banku, ty dostajesz podstawowy stuff na rooku a po wyjściu itemy są w depo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |