![]() |
145 EK owned - demona trap.
Moj filmik. Zabijamy sobie 145 Elite Knighta, a co ;p
http://uploads.tibiabr.com/download....1549a68986ba4b http://rapidshare.com/files/22709628...owned.rec.html Comentować. |
Ba.. XD A kto dojrzal tam tego cudownego elderka? Tak sie wtopil w poison bomby w zielonym outficie ze nikt go nei widzial.. XD Adii menda mi fraga zabral, ale walic.. Rodo jak zwykle znabil.. XD Edwin kozak 40 ms padaja na 3 sdki heaukeahkea.. XD
|
I niby za co on padl ?
|
16:13 Soul Badox [145]: stop
16:13 Soul Badox [145]: plz To wyjasnia wszystko... |
Nic nie wyjasnia.. padl za to ze podczas wojny zaplacil silentom, przeciw ktorym walczyl eod.. wiec to logiczne ze po wojnie wylapuja zdrajcow..
|
Cytuj:
|
@up
mm czyli jak ktos jest w wojnie i zaplaci za freedom to juz jest hunted przez druga gildie? lol |
Dokładnie tak, poniewaz gdy im zapłaci to tak jakby im pomagał w wojnie. Jedyna szansa ze któraś z drużyn przegra to taka ze zabraknie im pieniędzy, jeżeli tamten był ich sponsorem, poniósł tego konsekwencje....i nie tylko on jeden.
|
@up
ale chyba jak ktos dochodzi do wojny i pozniej zmienia zdanie ze chce sobie pograc to chyba ma prawo jesli ktos kto byl z wami teraz przez was jest hunted to jest to conajmniej glupie. |
Cytuj:
|
ladnie padl chociaz troche go biliscie no ale nic gratz fraga :p
|
Cytuj:
|
Knight noobek nie walczyl do konca, w zasadzie nie mial szans ale nie padl honorowo ale jak jakas szmata..
|
@up...
odezwal sie pr0 z n-pvp |
Cytuj:
|
@up nie wiem i hu.. mnie to obchodzi bo nie gram w te gówniane pixele...zasdroscia i lamerstwem to jebie od Ciebie...kozaku z npvp
|
:D hehe nom ładna akcja trap przygotowany pięknie :D potem już mu się niechciało wastować uhow to się poddał ;D:D ładnie podobało mi sie.
12:18 Infernal'Supre [119]: sec 12:18 Infernal'Supre [119]: tylko pojde sie wysrac heuheuihehe :D tez zawsze ide srać albo lać przed jakaś akcja xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ładny trap ^^ Na poczatku nie wiedzialem o co chodz :P Gz for all ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |