![]() |
Czarne rytmy
Nosze sie z zamiarem stworzenia grupy, ale nie wiem czy na forum istnieja ludzie ktorzy sluchaja takiej muzyki. Tzn chodzi dokladnie o Amerykanski hip-hop, rap czyli Nas, G-Unit, Wycleaf Jean i takie tam.
Chodzi mi tutaj o tylko i wylacznie o takie rzeczy^^ Zadnych polskich mezo, libera i takie tam. Oczywiscie nie wykluczam tutaj calego Polskiego hh. Nie szukam ludzie ktorzy sluchaja hip-hopu tylko dlatego, zeby byc trendy...-.- |
A Eminem ;) ??
|
Kaliber 44 0wn3d!!
Piec Dwa Debiec tez spoko ;) No i oczywiscie wroclawskie - kasta :P Ja sluchalem kiedys amerykanskiego hh, ale wole polski... |
Moze byc redman, method man, dilated people? Jak tak to super :D
|
Polscy hip hopowcy to wiesniaki poza niektorymi. Nic nie potrafia tylko udawac debila. Wyjdzie kretyn na scene w jakims lachu i zacznie niby rapowac. lol a muze maja taka ze sie srac chce. Sorka bo moze kogos obraze ale ja tak uwazam :)
|
Tak wszyscy! Eminem (evul czarnuch) Method Man i inni. Polscy niektorzy tez sa dobrzy, no ale rozmowe na te tematy zostawmy na forum grupy. Zaraz napisze do droma w sprawie grupy. Mam nadzieje, ze wyrazi pozytywna opinie:P
|
Ya,hip-hop rox.
Ale zalerzy też jaki -.- Emin3m ogulnie jest spoko tak jak i całe D12 W polsce też jest czego słuchać 52,Kaliber 44,Kasta, i paru innych |
Cytuj:
|
@ up. Tak jak nie pisze się 1/8 litra czy też 18 l tylko Jeden Osiem L :P
A i każdy robi tak samo :P Czyli może być 52 debiec. |
Osiemnaście Ly :P? Tych to wytrzymać nie mogę.
Ogólnie pomimo tego że jestem liderem Metal Militii, to muzyka taka jest mi bliska, ale raczej w polskim wydaniu, + jak coś z U.S to raczej old school. @ad.Kaliber Oczywiście jak kaliber, to tylko debiut :) Najlepsza polska płyta HH - Księga Tajemnicza.Prolog |
Albo Jeden osiem C.wel :P
Do boju zakon marii, psychoza, wiecej szmalu 2, to czyni mnie innym od was...ehh :D Wypas :P |
Warszafski deszcz...tak to jest cos!
|
Cytuj:
a co do twojej grupy (metal militia) to do tej muzy mi daleko. Wystarczy, że raz odsłuchałam sepultury na full ;/ Słycham Enyi :P |
Cytuj:
Under a pale grey sky - we shall arise! ;-) @Nekro Zapomniałes o najważniejszym - Moja obawa (bądź a klękne) :) |
Co trzeba zrobić, żeby dostać się do tej grupy, poza słuchaniem hh (amerykańskiego)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pozostaje miec tylko nadzieje, ze Drom w miare szybko to zalatwi...
|
No i sprawa zalatwiona:]. Grupa juz istnieje. W zwiazku z dolaczeniem do niej, pisac do mnie:]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |