![]() |
Beholder helmet
Beholder helmet jest uwazany za dosc zadki przedmiot. Osoby ktore takowy zdobyly czy wiecie mniejwiecej jak rzadkim mozna go nazwac? Tzn ile srednio jest takich helmow na server, oraz np. porownywalnie do vamp shielda wypada okolo 10 razy rzadziej czy cos w ten desen.
Z gory dziekuje za odpowiedzi. |
Ciężko jest powiedziedzieć ile dokładniej jest beholder helmetów na serwer.
Jest to napewno rar, jednak z czasem coraz mniejszy. Zauważyłem, że tak powiem 'kilka' takich helmetów [mówie tutaj o Guardii]. Nie wiem jak jest na innych światach, ale z tego co wiem jest to nieczęsty widok. Co do jego wypadania.. czy ten przedmiot wogóle 'wypada' z czegoś? Z tego co mi się zdaję to jest on dostępny z jakiegoś questu. Pozdrawiam. |
Przedmiot rzadki, nawet bardzo. Nie ma questa na niego. Za to wypada z Elder beholderów oraz The Evil Eye. Z moich wiadomości na Eterni jest kilka tych czapek, ale raczej nie więcej niż 10.
|
Cytuj:
http://i47.photobucket.com/albums/f151/everanor/n2.jpg |
JA wylotowałem Sorcererem przypadkowo z elder beho tez nie wiem za ile sie go sprzedaje teraz sobie leży w depo:confused:
|
Oczywiscie przez wrodzona skromnosc Elevarm nie dodal,ze wylootowal go jako pierwszy Iridyjczyk:)
Pozdro Eve. |
Cytuj:
|
Heh
Cytuj:
#Topic Hmmmm.............. Jakimś super-hiper-extra-evul rarem to nie jest. Ale zawsze parę gp może wpaść po zlooceniu owego itema :cup: |
Cytuj:
29sork wylotowalB) no skoro tak mowisz:baby: :baby: :baby: :baby: @topic jest to rar ale bez przesady pare gp sie zarobi:evul: |
jakie glupoty pieprzycie :/
myslicie ze elder beholder to jakis demon ze 29 lv by go nie zabil;/ żal sam bylem w hell gate na 33 lv i dwa bilem na dystans:baby: :baby: widac kto tu sie na tibi zna |
Cytuj:
|
Moze przywołać do 9 summonów, bije średnio po 80 z magii, ssie mane a do tego GEB które może nieźle pociągnąć, a na domiar tego ma stosunkowo dużo Hp (porównując np. ze zwykłym beho)
So... nie jest taki łatwy do zabicia jakby się mogło wydawać ^^ Czasami może nieźle wqrzyc combosami... |
Ale wystarczy przywołać 2 demon skeletony i strzelać z run, i nie ma problemu z nim (na dłuższe polowanie się raczej nie opłaci, bo za szybko padną, ale jednego można zabić jak najbardziej).
|
Omg co to za problem zabić elder beho nawet 25 sorciem?
Utamka + 3sd i po kłopocie -.- (500hp to nie za dużo) |
Cytuj:
Cytuj:
|
No nie wiem czy to taki rar...widzialem nawet po 3 w jednym domku...chodzby na Aldorze domek w Venore..z 3Bh, albo na Refugi na Edron tez...to nie taki wielki rar...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |